1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Forum closed / spam bots still registering

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by erich37, Oct 15, 2012.

  1. erich37

    erich37 Well-Known Member

    I have my Forum closed, because I hd a massive spam-attack from spam-bots last week.

    Just checking my Forum now, there are over 100 new members (spam-bots) registered as new "members" since last week.

    How can somebody register at my forum, when in fact my Forum is "closed" and "not active" ???


    Appreciate your help!
     
  2. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Closed as in this setting?

    Admin CP -> Home -> Options -> Board Active -> Board is Active

    That will prevent registrations unless you have some external registration system in place.
     
  3. erich37

    erich37 Well-Known Member

    yes.
    Forum closed via "Board Active".

    Spam-bots showing as "Members online now" in the sidebar.
     
  4. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    You see them listed as online. That doesn't mean they registered while the board was closed. Check the reg dates.
     
    Digital Doctor and BamaStangGuy like this.
  5. BamaStangGuy

    BamaStangGuy Well-Known Member

    I recommend KeyCaptcha. Running it on all my forums and pretty much killed spam.
     
  6. erich37

    erich37 Well-Known Member

    yes, you are correct.

    Thanks.
     

Share This Page