Umarım özenli bir çalışma olur... vbulletin deki gibi saçma sapan bir türkçeleştirme olmazHatta satın alırsam kendime özel çeviri yapmak istiyorum
Ama uzun sürer tabi...erken biterse paylaşırım
Ben çeviri yapıcam , isteyen olursa Xenturk altında hiçbir copyright bilgisi olmadan çeviriye katılabilirler. Ancak şu aşamada 1 den fazla lisans alıcak olsamda hiçbir aktif sitemi convert etmeyi planlamıyorum çünkü var olacak bu yasal savaşların sonucunun ne olacağını hiçbirimiz bilmiyoruz. Şu an var olan sitelerinizi convert etmek ciddi anlamda uzun vadede zarar görmenize sebep olabilir çünkü xenforo bu mahkemeyi kaybedebilir. Kaybederse de Xenforo ortadan kalkabilir buda sitenizi gelişmeyecek bir script'e convert ettiğinizin resmidir. Ondan dolayı lisans satın alın ama convert etmeden önce dikkatle düşünün derim.
Şu vbulletinin açtığı dava konusunda ne düşünüyorsunuz? sizce haklılar mı? ortada bir telif hakkı ihlali var mı? kodlamada vbulletin baz alındımı? sonuçta vb4 kierin elinden çıktı diye biliyoruz yani kodlar birebir aynı değildir ama benzer olması normal değil mi?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.