• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Feel like an idiot...line break?

#1
Hi, I've added an extra tab on the member-profile, in which I want to keep some information only accessible to members of a certain group.

Now I'm creating the page for this tab, I just want to show some custom user fields. I have some multi-line textfields for eg. the address, but no matter what I try, I can't seem to get any line breaks to show... I've copied the code from other pages like member_view but that doesn't do the job;
xenforo_linebreak.jpg

How can I adjust my code or css styling to have correct line breaks in the custom user fields? Now it just puts everything on one line...

Code:
<li id="qmiTab" class="profileContent">
<br />
<h3 class="textHeading">Informatie alleen zichtbaar voor QMIers:</h3>
 
<div class="section infoBlock">
  <div class="secondaryContent pairs">
    <xen:if hascontent="true">
      <div class="pairsColumns aboutPairs">
      
           <xen:contentcheck>
 
     <xen:if is="{$user.customFields.homeaddress}">
         <dl>
                  <dt>{xen:helper userFieldTitle, homeaddress}:</dt> 
 <dd class="baseHtml">
<xen:if is="is_array({$user.customFields.homeaddress})">
<ul>
<xen:foreach loop="{$user.customFields.homeaddress}" value="$_fieldValueHtml">
<li>{xen:raw $_fieldValueHtml}</li>
</xen:foreach>
</ul>
<xen:else />
{xen:raw $user.customFields.homeaddress}
</xen:if>
 </dd>
                </dl>
              </xen:if>
 
           </xen:contentcheck>
      </div>
    </xen:if>
  </div>
</div>
</li>