XF 2.0 Feature image when sharing on social

interforo

Active member
When I share a forum thread on social media (fb or twitter) there is no feature image.
Is it possible to set one?

1525623725132.png
 
When we used to hit the Twitter button, the thread would show up on Twitter looking real sharp. For the last few months, it simply contains a link and doesn't look that great or as attractive to click on.
 

Laron

Active member
Is anyone building this yet?
I'm having a hunt around for this right now.

If anyone knows of an addon, or a code/template modification (i've done this in the past), so that a social share thumbnail picks up on an image in the actual post of the url, please let me know.

I'm using Xenforo 2.1.1
 

OperaManiac

Well-known member
this does exist:
 

Laron

Active member
this does exist:
After some searching, I found the solution here: https://xenforo.com/community/threa...-for-facebook-and-twitter.154903/post-1344118 thanks to @tohaitrieu. (Which works, but not with the UI.X style)

I didn't come across the one you linked to, so didn't look into it. But thanks!
 

Laron

Active member
Note that I confirm it works with UI.X. (my chrome find text was not working within the template, where in the past it had been, so that got me stuck on a problem that didn't even exist)

After some searching, I found the solution here: https://xenforo.com/community/threa...-for-facebook-and-twitter.154903/post-1344118 thanks to @tohaitrieu. (Which works, but not with the UI.X style)

I didn't come across the one you linked to, so didn't look into it. But thanks!
 
Top