1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Faster Node Management [Deleted]

Discussion in 'Add-on Releases' started by Dan, May 6, 2013.

  1. Dan

    Dan Well-Known Member

    Rob likes this.
  2. Andrej

    Andrej Well-Known Member

    I wish someone could hook in the default Node List in Admin CP and make it draggable like IPB. It would certainly make me drool... :D

    ... but I don't say this add-on is bad. Great work as always! :)
     
  3. surfsup

    surfsup Well-Known Member

    Would LOVE to see something like this for the Navbar! :)
     
  4. The Dark Wizard

    The Dark Wizard Well-Known Member

    It would be great if it somehow seperated categories and child forums etc.
     
    14DH01 likes this.
  5. imno007

    imno007 Active Member

    I don't suppose this would work with Xenforo 1.2, would it? Anyone know? Because I could definitely use something like this, would even be glad to pay for it. Because unfortunately Xenforo's default way of ordering nodes is a nightmare if you have a lot of them.
     
  6. Dan

    Dan Well-Known Member

    Did a quick test and it looks like it does indeed not work w/ 1.2
     
    Last edited: Jul 31, 2013
    imno007 likes this.
  7. imno007

    imno007 Active Member

    Thanks for the feedback. I was leery to try installing it myself, not knowing what unintended side-effects there might be. :unsure:
     
    Dan likes this.
  8. Dan

    Dan Well-Known Member

    We've been made aware, that this addon doesn't work with XenForo 1.2!

    Please wait for a bugfix version, before you use it with XF 1.2
     
    CyclingTribe likes this.
  9. Rob

    Rob Well-Known Member

    Great idea! If you have loads of forums and sub forums, this is a must have mod! +10
     
    Robert F Schmitz and Dan like this.
  10. imno007

    imno007 Active Member

    Still hoping for that next version. ;)
     
    KiF likes this.
  11. KiF

    KiF Member

    Awaiting too.)
     
    imno007 likes this.
  12. imno007

    imno007 Active Member

    I'm guessing it turned out to be more difficult to fix than anticipated :unsure:
     
  13. KiF

    KiF Member

    May be a willing discussion here will speed up the process. :)
     
  14. Dan

    Dan Well-Known Member

    Sorry for the delay. Our focus is still our paid addons (with the exception of Extra Portal) but we will be looking into this very soon.
     
    imno007 and KiF like this.
  15. DivokyMuz

    DivokyMuz Member

    We are using it with 1.2.2 and it is working properly. No errors since installing.
     
  16. imno007

    imno007 Active Member

    Well, I can't remember the exact details at this point, it's been too long, but I think it's something you might only notice under certain circumstances, with a large number of forums (nodes), and with nodes that need renumbering - not nodes being created for the first time . I have hundreds which were imported from another forum platform - which is exactly why I need something like this, because Xenforo's default method of handling them is definitely subpar.

    EDIT: Also, for the record, there were no error messages ever produced, so I wouldn't expect you to see any. It's just that changes wouldn't be saved. I'd renumber x-many nodes, click the save button, and then they'd revert right back to how they were previously numbered.
     
    Last edited: Nov 12, 2013
    KiF likes this.
  17. Slind

    Slind Active Member

    Any news for a update or alternative?
     
    otto and imno007 like this.
  18. Dan

    Dan Well-Known Member

    Last edited by a moderator: May 31, 2014
  19. KiF

    KiF Member

Share This Page