facebook like link acting strange

tenants

Well-known member
fb.png

I've been playing around with it on my site, but now even here it seems to have gone all odd

I've completely lost the like link on my site, and can't figure out how to get it back (I've reverted all templates containing the word facebook)

Is this a FaceBbook bug, is it just a coincidence that i was playing around with that area (I've just integrated events so they automatically get posted on the FaceBook page)

I've lost it completely on my site
This is how I see the like button at XenForo at the moment:
 

tenants

Well-known member
Not quite, you're image shows it's vanished on my site (there should be a like button, but I only see the google, tweet and recommended)
 

tenants

Well-known member
Dow, good point I need to change it back to "like"...

Still looks odd to me on here though (see 1st image)
 

tenants

Well-known member
and now it looks back to normal here...

I think face book has been fiddling (at the same time I was)
 

tenants

Well-known member
Hmm, okay... It must be me, messing around with my FaceBook account. Thanks steel

Edit:

I think it had something to do with both myself (and my partner) both being logged in to facebook at the same time (on the same computer, but different browsers)
 

tenants

Well-known member
Edit again, nope I now know when this happens

It's when you visit xenforo / your forum, and you are logged in to FaceBook as your owned FaceBook page (rather than your normal FaceBook account)
It looks like a FaceBook widget bug
 
Top