• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.3 Facebook Like Button not working. Won't stay open.

51463

Well-known member
#1
I just noticed this on my forum. There seems to be a problem with the like button.

Whenever i click on it. It wont stay open. I click on it and it quickly open and shuts back down. The check mark wont stay checked. I also tried on the default style and same thing. I also tried chrome and firefox and same problem. Sometimes the window does pop up and the url is this

Code:
https://www.facebook.com/plugins/error/confirm/like?iframe_referer=http%3A%2F%2Fmywebsite.com%2Findex.php&secure=true&plugin=like&return_params=%7B%22action%22%3A%22recommend%22%2C%22app_id%22%3A%22%22%2C%22channel%22%3A%22http%3A%2F%2Fstatic.ak.facebook.com%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F8n77RrR4jg0.js%3Fversion%3D40%23cb%3Df2b65fda68%26domain%3Dmywebsite.com%26origin%3Dhttp%253A%252F%252Fv%252Ff1e05c5aa4%26relation%3Dparent.parent%22%2C%22color_scheme%22%3A%22light%22%2C%22font%22%3A%22trebuchet%20ms%22%2C%22href%22%3A%22http%3A%2F%2Fmywebsite.com%2Findex.php%22%2C%22layout%22%3A%22button_count%22%2C%22locale%22%3A%22en_US%22%2C%22sdk%22%3A%22joey%22%2C%22ret%22%3A%22sentry%22%2C%22act%22%3A%22connect%22%7D

The google+ and twitter work fine. When i click on them it posts up in a separate window.
 

Amaury

Well-known member
#2
Sounds like a Facebook issue, but let's do some diagnosing.

Can you replicate the issue on the default XenForo style?
 

51463

Well-known member
#5
I disabled all the add-ons and tried it on the default style and same problem. Here is something new i discovered about the problem.

When i am logged out of facebook. It "seems" to work normal. I go on my forum main page and click on the facebook like icon. A small box pops up and ask me to sign into facebook. I sign into my facebook i click on and the box goes away but then nothing happens. I check my facebook and nothing is shown. so i try to click on it again but it quicky pop up and goes a way fast.


after i sign into my facebook
WEJGVPS6~DG]2NVR1B99$MD.jpg

try to click on it again and this

EBIB0${~11[A(CI_TD8FQO1.jpg

i cant try google and twitter because i dont have any of those accounts
also the facebook button always takes longer to load then the other 2
 

51463

Well-known member
#6
I found some more info. I went into other pages and it is working fine. It is just the button where the main forum is. Where all the nodes are.
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#7
You have some issues with custom code - I can't even load the style chooser overlay.

I suspect some custom JS or something is interfering.