1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not a Bug Event Creation Error

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by BobRock, Aug 11, 2013.

  1. BobRock

    BobRock New Member

    Hi, when I try to save new event i get this error:
    Mysqli statement execute error : Field 'service_id' doesn't have a default value
    1. Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute() in Zend/Db/Statement.php at line 297
    2. Zend_Db_Statement->execute() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 479
    3. Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 574
    4. Zend_Db_Adapter_Abstract->insert() in XenForo/DataWriter.php at line 1612
    5. XenForo_DataWriter->_insert() in XenForo/DataWriter.php at line 1601
    6. XenForo_DataWriter->_save() in XenForo/DataWriter.php at line 1393
    7. XenForo_DataWriter->save() in EWRatendo/Model/Events.php at line 230
    8. EWRatendo_Model_Events->updateEvent() in EWRatendo/ControllerPublic/Events.php at line 102
    9. EWRatendo_ControllerPublic_Events->actionCreate() in XenForo/FrontController.php at line 337
    10. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
    11. XenForo_FrontController->run() in /home/tuntest/public_html/community/index.php at line 13
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Post in the add-on thread for support with it.

    You will need to associate your forum user name with your license to do so.
     

Share This Page