XF 1.2 ErrorException || Old xF Board

Digital Jedi

Well-known member
Code:
ErrorException: Fatal Error: Uncaught TypeError: Argument 1 passed to XenForo_Application::handleException() must be an instance of Exception, instance of TypeError given in /.../public_html/forum/library/XenForo/Application.php:366 Stack trace: #0 [internal function]: XenForo_Application::handleException(Object(TypeError)) #1 {main} thrown - library/XenForo/Application.php:366

It's been a while since I've messed with any forum stuff, and it looks like I've forgotten most things. So there's that. Not going to be able to upgrade any time soon, but hoping there's a way to fix this error manually. Threads are throwing off a internal server error and won't load as of today.

For context, this is an old board that I never took down and people have started posting on very recently again. Things were working fine this morning, EST.
 

Digital Jedi

Well-known member
Right, don't know why I left that out. PHP is 5.6.40. The error is HTTP Error 500.

Like I said, it's been awhile since I've been in this thick of this, so I'm not actually sure what a trace is. :)
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
A 500 error is a generic server error.

You will have to check the server error log to determine the cause.

If you aren't sure how to do that, or are on shared hosting, contact your host.
 

Digital Jedi

Well-known member
I'm curious as to why it's trying to find vBulletin files, as the two installations were never in the same directory. I also notice these directories don't look exactly right. My host reconfigured the root directories recently and this is not where any of these files would be located.

Code:
2020-08-17 00:11:21.398821 [NOTICE] [1348812] [144.76.22.205:44468#APVH_www.cogonline.net] [STDERR] PHP Warning:  require(/***/***/public_html/cogonline/forum/library/XenForo/Autoloader.php): failed to open stream: No such file or directory in /***/***/domains/cogonline.net/public_html/forums/forumdisplay.php on line 11
2020-08-17 00:11:21.398841 [NOTICE] [1348812] [144.76.22.205:44468#APVH_www.cogonline.net] [STDERR] PHP Fatal error:  require(): Failed opening required '/***/***/public_html/cogonline/forum/library/XenForo/Autoloader.php' (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /***/***/domains/cogonline.net/public_html/forums/forumdisplay.php on line 11
2020-08-17 00:11:51.188377 [NOTICE] [2189463] [/***/***/domains/cogonline.net/public_html/forum/.htaccess:8] Unsupported ErrorDocument URL: default, must start with '/' or 'http'.
2020-08-17 00:11:51.188395 [NOTICE] [2189463] [/***/***/domains/cogonline.net/public_html/forum/.htaccess:9] Unsupported ErrorDocument URL: default, must start with '/' or 'http'.
2020-08-17 00:11:51.188398 [NOTICE] [2189463] [/***/***/domains/cogonline.net/public_html/forum/.htaccess:10] Unsupported ErrorDocument URL: default, must start with '/' or 'http'.
2020-08-17 00:11:51.188400 [NOTICE] [2189463] [/***/***//domains/cogonline.net/public_html/forum/.htaccess:11] Unsupported ErrorDocument URL: default, must start with '/' or 'http'.
2020-08-17 00:11:51.328849 [NOTICE] [2189463] [66.249.66.13:59205#APVH_www.cogonline.net] [STDERR] PHP Fatal error:  Uncaught TypeError: Argument 1 passed to XenForo_Application::handleException() must be an instance of Exception, instance of TypeError given in /***/***/domains/cogonline.net/public_html/forum/library/XenForo/Application.php:366
Stack trace:
#0 [internal function]: XenForo_Application::handleException(Object(TypeError))
#1 {main}
  thrown in /***/***/domains/cogonline.net/public_html/forum/library/XenForo/Application.php on line 366
 
Top