1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Error when posting with a certain word

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by ibaker, Oct 31, 2012.

  1. ibaker

    ibaker Well-Known Member

    I was creating a post in my forums about my 10 year old son having an operation and that the doctor prescribed Tramadol as a pain killer for him.

    I kept on getting the error:
    1.jpg
    until I changed the word Tramadol to Tram adol

    Any ideas why?
     
  2. ENF

    ENF Well-Known Member

    Do you have mod_security enabled on your server?
     
    Jake Bunce likes this.
  3. ibaker

    ibaker Well-Known Member

    Smart thinking Batman...thanks, that is probably what is doing it
     
  4. ENF

    ENF Well-Known Member

    Logically, I think it would be mod_security since it's triggering on a keyword.

    I hope that's all it is. :)
     
  5. ibaker

    ibaker Well-Known Member

    I have been able to find out that the server security is stopping posts that contain certain words which is great and it is doing what it is intended to do however the error message being displayed in XF is causing me grief. Can anyone advise of a possible solution to this? There is no phrase that contains "You don't have permission to access..." etc so I can't change it to also include something like " or your post contains words that are blocked by our server" etc
     
  6. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

Share This Page