1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Emailing users

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by tommydamic68, Nov 4, 2013.

  1. tommydamic68

    tommydamic68 Well-Known Member

    If I choose to email the primary user group "registered" users why doesn't it send to admins, mods and secondary user groups - their all primary registered users, am I missing something?
     
  2. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Have you set any other criteria?
     
  3. tommydamic68

    tommydamic68 Well-Known Member

  4. tommydamic68

    tommydamic68 Well-Known Member

    any thoughts then?
     
  5. Martok

    Martok Well-Known Member

    Have you checked that you haven't got Member of no secondary groups selected (you should have Member of any of these secondary groups selected though you don't need to tick any of the groups)? Sounds like this could be the problem if no-one in a secondary group is getting the email.

    If this isn't the issue, have you checked that they are not being sent the email? Have you generated a list of email addresses (by ticking Only generate a list of email addresses on the Email Users page) that the message is sent to when you are selecting Registered as the only criteria?

    I've just done this and all admins and mods are on the list, so it's working fine on my site.


    Also, be aware that users who have opted out of receiving site mailings won't get the email unless you untick the option Only send to users opting to receive emails from the admin.
     
    Last edited: Nov 5, 2013
    tommydamic68 likes this.
  6. tommydamic68

    tommydamic68 Well-Known Member

    Yes, this may be the problem, thanks. I think I had Member of no secondary groups selected.
     

Share This Page