• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 2.0 DB Errors after upgrade

#1
So I just got around to testing my Xenforo upgrade to 2.02 (from 1.4). After the upgrade I'm getting an Oops error message when trying to access any pages and the admin console is showing several errors like this:
Code:
Server error log
XF\Db\Exception: MySQL query error [1364]: Field 'unique_key_old' doesn't have a default value src/XF/Db/AbstractStatement.php:212
Generated by: Unknown account Feb 4, 2018 at 8:03 PM
Stack trace
            -- XFDB=noForceAllWrite
            INSERT INTO xf_session_activity
                (`user_id`, `unique_key`, `ip`, `controller_name`, `controller_action`, `view_state`, `params`, `view_date`, `robot_key`)
            VALUES
                (?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?)
            ON DUPLICATE KEY UPDATE ip = VALUES(ip),
                controller_name = VALUES(controller_name),
                controller_action = VALUES(controller_action),
                view_state = VALUES(view_state),
                params = VALUES(params),
                view_date = VALUES(view_date),
                robot_key = VALUES(robot_key)
        
------------

#0 src/XF/Db/Mysqli/Statement.php(196): XF\Db\AbstractStatement->getException('MySQL query err...', 1364, 'HY000')
#1 src/XF/Db/Mysqli/Statement.php(77): XF\Db\Mysqli\Statement->getException('MySQL query err...', 1364, 'HY000')
#2 src/XF/Db/AbstractAdapter.php(79): XF\Db\Mysqli\Statement->execute()
#3 src/XF/Repository/SessionActivity.php(158): XF\Db\AbstractAdapter->query('\r\n\t\t\t-- XFDB=no...', Array)
#4 src/XF/Pub/Controller/AbstractController.php(65): XF\Repository\SessionActivity->updateSessionActivity(0, '98.238.234.101', 'XF\\Pub\\Controll...', 'List', Array, 'valid', '')
#5 src/XF/Pub/Controller/AbstractController.php(40): XF\Pub\Controller\AbstractController->updateSessionActivity('List', Object(XF\Mvc\ParameterBag), Object(XF\Mvc\Reply\View))
#6 src/XF/Mvc/Controller.php(270): XF\Pub\Controller\AbstractController->postDispatchType('List', Object(XF\Mvc\ParameterBag), Object(XF\Mvc\Reply\View))
#7 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(271): XF\Mvc\Controller->postDispatch('List', Object(XF\Mvc\ParameterBag), Object(XF\Mvc\Reply\View))
#8 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(88): XF\Mvc\Dispatcher->dispatchClass('XF\\Pub\\Controll...', 'List', 'html', Object(XF\Mvc\ParameterBag), 'forums', Object(XF\Pub\Controller\Forum), Object(XF\Mvc\Reply\Reroute))
#9 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(41): XF\Mvc\Dispatcher->dispatchLoop(Object(XF\Mvc\RouteMatch))
#10 src/XF/App.php(1889): XF\Mvc\Dispatcher->run()
#11 src/XF.php(328): XF\App->run()
#12 index.php(13): XF::runApp('XF\\Pub\\App')
#13 {main}
Request state
array(4) {
  ["url"] => string(1) "/"
  ["referrer"] => bool(false)
  ["_GET"] => array(0) {
  }
  ["_POST"] => array(0) {
  }
}
Any Ideas?