• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.5 Custom Username Icons error

ŽivaAkcija

Well-known member
#1
got this error after upgrade to 1.5 how to fix it

#0 /home/alejaserija/public_html/library/Zend/Db/Statement.php(115): Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare('\n\t\t\t\tSELECT thr...')
#1 /home/alejaserija/public_html/library/Zend/Db/Adapter/Mysqli.php(381): Zend_Db_Statement->__construct(Object(Zend_Db_Adapter_Mysqli), '\n\t\t\t\tSELECT thr...')
#2 /home/alejaserija/public_html/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(478): Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare('\n\t\t\t\tSELECT thr...')
#3 /home/alejaserija/public_html/library/XenForo/Model.php(219): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('\n\t\t\t\tSELECT thr...', Array, 2)
#4 /home/alejaserija/public_html/library/XenForo/Model/Thread.php(563): XenForo_Model->fetchAllKeyed('\n\t\t\t\tSELECT thr...', 'thread_id')
#5 /home/alejaserija/public_html/library/XenForo/ControllerPublic/Forum.php(103): XenForo_Model_Thread->getThreads(Array, Array)
#6 /home/alejaserija/public_html/library/*******/AdvancedRules/ControllerPublic/Forum.php(7): XenForo_ControllerPublic_Forum->actionIndex()
#7 /home/alejaserija/public_html/library/XenForo/FrontController.php(347): *******_AdvancedRules_ControllerPublic_Forum->actionIndex()
#8 /home/alejaserija/public_html/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#9 /home/alejaserija/public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#10 {main}

array(3) {
["url"] => string(34)
["_GET"] => array(0) {
}
["_POST"] => array(0) {
}
}
 

Jeremy

Well-known member
#3
That does really explain the error, it is just the stack trace. Other than that, does it work with add-ons disabled.
 

Tracy Perry

Well-known member
#10
If you look in your stack trace you provided
/home/alejaserija/public_html/library/*******/AdvancedRules/ControllerPublic/Forum.php(7): XenForo_ControllerPublic_Forum->actionIndex()
you will notice that it is calling *******'s Advanced Rules... try disabling THAT one and see if it works. Or see if there is an update.. you will have to go to his site for support (if it's still there) as he's not on here much due to his history of issues. He hasn't been line here sine 04/2015.

It may very well be that add-on is not 1.5 compatible (it has been known to happen).
 
Last edited:

ŽivaAkcija

Well-known member
#13
and shows this error

Code:
Server Error
Mysqli prepare error: Not unique table/alias: 'last_post_user'

    Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare() in Zend/Db/Statement.php at line 115
    Zend_Db_Statement->__construct() in Zend/Db/Adapter/Mysqli.php at line 381
    Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 478
    Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in XenForo/Model.php at line 219
    XenForo_Model->fetchAllKeyed() in XenForo/Model/Thread.php at line 563
    XenForo_Model_Thread->getThreads() in XenForo/ControllerPublic/Forum.php at line 103
    XenForo_ControllerPublic_Forum->actionIndex() in WidgetFramework/XenForo/ControllerPublic/Forum.php at line 12
    WidgetFramework_XenForo_ControllerPublic_Forum->actionIndex() in XenForo/FrontController.php at line 347
    XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
    XenForo_FrontController->run() in /home/alejaserija/public_html/index.php at line 13
 

teletubbi

Well-known member
#16
So you have to wait.
Someone else except the developer of this add on can't answer your question.

Only give you the advice to disable it till the issue is solved.