1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Criteria User Titles 1.1.1

Very powerful user titles!

  1. Liam W

    Liam W Well-Known Member

    Liam W submitted a new resource:

    Criteria User Titles - Very powerful user titles!

    Read more about this resource...
     
  2. RoldanLT

    RoldanLT Well-Known Member

    Looks good (y)
    Though I'm just interested on message count :)
     
  3. Liam W

    Liam W Well-Known Member

    RoldanLT likes this.
  4. AndreaMarucci

    AndreaMarucci Well-Known Member

    Something don't work. Copied the folder, tried to install and
    Code:
    Fatal error: Class 'LiamW_Shared_DatabaseSchema_Abstract' not found in /xxxxxx/library/LiamW/CriteriaTitles/DatabaseSchema/CriteriaTitles.php on line 4
     
  5. Liam W

    Liam W Well-Known Member

    Whoops, yet again I forgot to include the shared classes.
     
  6. AndreaMarucci

    AndreaMarucci Well-Known Member

    What I've to do?
     
  7. Liam W

    Liam W Well-Known Member

    Wait for me to get home so I can upload it with the shared files :)

    Sorry!
     
  8. AndreaMarucci

    AndreaMarucci Well-Known Member

    Ok thanks!
     
  9. AndreaMarucci

    AndreaMarucci Well-Known Member

  10. Liam W

    Liam W Well-Known Member

    Whoops, knew there was something I forgot!

    Hang on, I can get the files from another addon of mine.
     
  11. AndreaMarucci

    AndreaMarucci Well-Known Member

    Ok I'm here waiting for you :D
     
  12. Liam W

    Liam W Well-Known Member

    I'm having issues uploading files to my site, but I'll attach it to this post.

    EDIT: No I won't. Uploading isn't working on my internet.
     
  13. AndreaMarucci

    AndreaMarucci Well-Known Member

  14. Liam W

    Liam W Well-Known Member

  15. AndreaMarucci

    AndreaMarucci Well-Known Member

    Gotcha, thanks!
     
  16. Martok

    Martok Well-Known Member

    @Liam W I get a blank page when I try installing this add-on - once I click on install and choose the XML file, there is no Processing... page with rebuilding of templates etc as usual, just a blank page.

    Checking the server error log and I get this:

    Code:
    Server Error Log
    Error Info
    ErrorException: Fatal Error: Class 'LiamW_Shared_DatabaseSchema_Abstract' not found - library/LiamW/CriteriaTitles/DatabaseSchema/CriteriaTitles.php:4
    Generated By: Martok, A moment ago
    Stack Trace
    #0 [internal function]: XenForo_Application::handleFatalError()
    #1 {main}
    Request State
    array(3) {
      ["url"] => string(60) "http://www.mysite.com/admin.php?add-ons/install"
      ["_GET"] => array(1) {
        ["add-ons/install"] => string(0) ""
      }
      ["_POST"] => array(3) {
        ["server_file"] => string(0) ""
        ["_xfConfirm"] => string(1) "1"
        ["_xfToken"] => string(8) "********"
      }
    }

    Files have been uploaded several times just to be sure and I've re-downloaded the add-on again too.
     
  17. Liam W

    Liam W Well-Known Member

    @Martok just updated it, download again :)

    I tried to do this the other day at school, but I couldn't upload files over the proxy I was using (and I forgot to do it when I got home).
     
  18. Liam W

    Liam W Well-Known Member

  19. Martok

    Martok Well-Known Member

    @Liam W thanks, I just saw the update after I posted, installing now. :)
     
  20. Martok

    Martok Well-Known Member

    I've set up the criteria and it's not displaying the user titles. I've tried running the user group promotion cron, I've rebuilt the user group promotions cache and I've even re-installed the master data but they are still not showing. They should at least show for me, being active. I have checked that the criteria is correct and I'm using the criteria "User is a member of any of the selected user groups" and chosen a user group that I am a member of.

    *EDIT* I've just checked and they are displaying - in the space where custom user titles go. I didn't spot it as I have a custom user title but have seen it on another user.

    upload_2014-5-26_19-50-36.png
    The criteria user title here is "Level 3"

    So, the criteria user titles don't display if you are using a custom user title, there is no styling and they are appearing above the user group banners instead of below as shown on your website.
     

Share This Page