• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 2.0 Copy of my forum problem

cyry

Active member
#1
Hello ,
i have made a copy of my forum (for testing stuff) on another domain with another extension .
So , i have upload content of forum1 to ftp of forum2
i have also import (via ssh) the database from forum1 to forum2
I have logged in , i have change the url ..etc and something goes wrong :
when io edit something on forum1 its also edited to forum2
I dont understand why ? they have different db and domains (on the same vps server). :cry:
 

cyry

Active member
#5
Most likely you have not updated the config.php file for forum2. The $config['db']['dbname'] needs to point to the forum2 database.
Yes , its changed , i have checked 10 times and reupload that config .

Forum1 have in his config forum1 db/user/pass
Forum2 have in his config forum2 db/user/pass


What are doimg this code ?
Its necesarry in my case ?

Add the code below to the bottom of your new /test directory /library/config.php file
PHP:

$config['enableMail'] = false;

$config['cookie'] = array(
'prefix' => 'test_',
'path' => '/',
'domain' => ''
);
 

ozzy47

Well-known member
#8
As was stated in that guide, you need to set a cookie prefix in the src/config.php file for each site:www

Code:
$config['cookie'] = array(
'prefix' => 'forum1',
'path' => '/',
'domain' => ''
);
Code:
$config['cookie'] = array(
'prefix' => 'forum2',
'path' => '/',
'domain' => ''
);
 
Top