1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can't Verify Webmaster Tools?

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by Jaxel, Dec 11, 2010.

  1. Jaxel

    Jaxel Well-Known Member

    I have a google analytics account linked to my xenforo... as you can see if you view source:
    http://www.8wayrun.com/

    Code:
        <script type="text/javascript">
        <!--
        var _gaq = [['_setAccount', 'UA-20191905-1'], ['_trackPageview']];
        !function(d, t)
        {
            var g = d.createElement(t),
                s = d.getElementsByTagName(t)[0];
            g.async = true;
            g.src = ('https:' == d.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js';
            s.parentNode.insertBefore(g, s);
        }
        (document, 'script');
        //-->
        </script> 
    I am now trying to verify webmaster tools through the linked google analytics account. Using this method, it would trawl my site looking for the async code. Unfortunately, it seems that google webmaster tools can't verify with the code above. Comparing the XenForo supplied code, with the code supplied by Google, you can see that the code has been slightly altered (looks like XenForo's version uses jQuery?).

    Anyone else have this issue?
     
  2. Jeremy P

    Jeremy P Well-Known Member

    I recall getting this, didn't look too much into it at the time and just uploaded an html file to verify instead.
     
  3. Peggy

    Peggy Well-Known Member

    heh I can't even get mine verified with the html file they gave me.
     

Share This Page