1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.3 can't reach forum after upgrade

Discussion in 'Installation, Upgrade, and Import Support' started by Saburov, May 25, 2014.

  1. Saburov

    Saburov Active Member

    Hello,

    I couldn't reach my forum after upgrade xenforo 1.3.2.

    http://www.fikircephesi.com/

    Please look and click on te "forumlar" tab for forums.

    I'll be appraciate if you help me. Thanks
     
  2. Saburov

    Saburov Active Member

    Martok likes this.
  3. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  4. Saburov

    Saburov Active Member

    yes because i change my index page route /forum but the adress still "forums"

    and I enter www.fikircepesi.com main page box. Now there are two main page (anasayfa) link.
     
  5. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    The default route is forums.
    Use the Route Filter function if you want to change it.

    The double Home tab is related to the xenporta add-on.
    Remove the default one in the options.
     
    Saburov likes this.
  6. Saburov

    Saburov Active Member

    thanks Brogan
     
  7. Saburov

    Saburov Active Member

    I have one more question. If so, how Index Page Route option works? What is its function?
     
  8. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Saburov likes this.
  9. Saburov

    Saburov Active Member

  10. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    It works fine for me.

    You may have a browser (cache) issue.
     
  11. Saburov

    Saburov Active Member

Share This Page