1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can't post in certain areas of the forums

Discussion in 'General XenForo Discussion and Feedback' started by x_Stricken_x, Oct 12, 2011.

  1. x_Stricken_x

    x_Stricken_x Active Member

    Is it just me, or can only licensed users post in certain sections of the forums here? Either I'm stupid, or I missed something... :/
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Licensed customers only.

    Why can't I post, view or download attachments in the Customer forums?
    These forums are restricted to licensed customers only. Up to four forum user names can be associated with each customer account, enabling license owners to grant access for their site staff.

    I have a license yet I still can't post, view or download attachments in the Customer forums.
    Ensure you have associated your forum user name with your customer account. If you used the same email address for both accounts, they will be synchronised automatically. It can take up to 10 minutes to process.

  3. x_Stricken_x

    x_Stricken_x Active Member

    Wow... Give the boot to anyone who won't put up their loot, eh? Thanks for the reply though, Brogan - much appreciated!
  4. Kim

    Kim Well-Known Member

    LOL, every forum software company has "customer only" areas. This is hardly suprising, nor unfair.
    borbole likes this.
  5. x_Stricken_x

    x_Stricken_x Active Member

    I'm not gonna debate it, since my words have no value to anyone and I won't change anyone's opinion.
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  7. x_Stricken_x

    x_Stricken_x Active Member

    Not at the moment, no; I was simply asking for future reference so I didn't look like an idiot for posting a bug report saying my permissions were screwed up :p

Share This Page