1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can't Download from Resources.

Discussion in 'General XenForo Discussion and Feedback' started by MsJacquiiC, Aug 13, 2014.

  1. MsJacquiiC

    MsJacquiiC Well-Known Member

    All of a sudden I cannot download any resources.

    My account has been linked and I had download privileges for years. But now in Chrome and in Firefox - when I try to download a resource - I only see a "Waiting for Xenforo.com...." message. And the download never starts. Like the server times out or something.

    Can someone help with this issue please?

  2. MsJacquiiC

    MsJacquiiC Well-Known Member

    @Jake Bunce - do you think you can help with this please?
  3. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    I can't see any issues with your account.

    If it's happening with multiple browsers then all I can suggest is you try from a different machine/device and network connection.

    There doesn't appear to be anything on our end which would cause the problem.
    MsJacquiiC likes this.
  4. MsJacquiiC

    MsJacquiiC Well-Known Member

    Hmmm - I'm not sure what the issue was then.
    But I'm able to download resources now. I didn't edit or change any of my account settings. Did you @Brogan?
    Anyway - Thanks for your response. This was sort of bizarre, as I've never had an issue downloading resources before now. But by all accounts = things are good now.

  5. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    No, no changes have been made to your account.

    Just one of those weird, unexplained errors, but at least it's sorted.
  6. melbo

    melbo Well-Known Member

    Maybe they were testing some updates to the RM? :)

Share This Page