1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 can`t see the search icon or click on search word in my admin panel

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by TBDragon, Feb 17, 2014.

  1. TBDragon

    TBDragon Active Member

    hi

    i have strange issue in my Admin panel ( 1.2.5 )

    i can`t click on my search icon or uses the search template addon

    see this

    upload_2014-2-17_15-35-19.png

    in my local host its work fine !!

    upload_2014-2-17_15-36-22.png

    also this shoot from 1.3 beta and its work fine

    upload_2014-2-17_15-37-15.png

    can some body help me how to solve this :| !!
     
  2. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    There are no associated settings or permissions for that search box. It should always be there.

    It's probably a bad template, bad file, or some customization.

    1) Visit /install and click the button to rebuild the master data. That will restore the original master templates in the Admin CP which may fix the problem.

    2) Run a file check and upload the original files as necessary to fix any errors:

    Admin CP -> Tools -> File Health Check

    3) Try disabling your addons from the home page of the Admin CP to see if that fixes the problem.
     
    TBDragon likes this.
  3. TBDragon

    TBDragon Active Member

    for files i checked and for addons most of them r in my loclhost =(
    and the problem was from 1.2.3 i think !! and yesterday i upgrade from 1.2.4 to 1.2.5 and its still there !!

    i will try to rebuild master data and see
     
  4. TBDragon

    TBDragon Active Member

    same issue : (

    even the html code different !!

    from local host

    HTML:
    <li class="separated Popup" id="AdminSearch">
                        <a rel="menu" class="PopupControl PopupOpen" accesskey="f">البحث<span class="arrowWidget"></span></a>
                       
                    </li>
    

    from my live site

    HTML:
    <li class="separated Popup" id="AdminSearch">
    <a rel="menu" class="PopupClosed" accesskey="f">البحث</a>
    
    </li>
    
     
  5. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Can you replicate this with add-ons disabled?
     
  6. TBDragon

    TBDragon Active Member

    yes i put this in config :(
    $config['enableListeners'] = false;

    and same result !!
     
  7. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

  8. TBDragon

    TBDragon Active Member

Share This Page