XF 2.1 Broken images in post show briefly only when editing

Mr Lucky

Well-known member
One of my posts has broken images. If I click on edit they show very briefly then disappear.

This is an example of a link:

Code:
[IMG]https://cafesaxophone.com/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fscontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net%2Fv%2Ft1.0-9%2F15171222_1681143578864631_4831882048155541433_n.jpg%3Foh%3D4f3643167532718ee6d4a34c1ee51309%26oe%3D58BFEF1B&hash=175102ff3e891c2489a84e7b04147c43[/IMG]

Post:


Can anyone please help, how do I restore these?

Thanks
 

Chromaniac

Well-known member
I have seen XF Proxy having issues with some images randomly. End result is the same, you get dead image icons. You can try rehosting them on Imgur or make them attachment in the post.
 

Chromaniac

Well-known member
what link do the image show when you edit the post? they should show the regular url hosted on fbcdn.net domain!

the image link looks dead to me though. https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15171222_1681143578864631_4831882048155541433_n.jpg?oh=4f3643167532718ee6d4a34c1ee51309&oe=58BFEF1B
 

Mr Lucky

Well-known member
what link do the image show when you edit the post? they should show the regular url hosted on fbcdn.net domain!

the image link looks dead to me though. https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15171222_1681143578864631_4831882048155541433_n.jpg?oh=4f3643167532718ee6d4a34c1ee51309&oe=58BFEF1B
I see this for the four broken images

Code:
[IMG]https://cafesaxophone.com/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fscontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net%2Fv%2Ft1.0-9%2F15171222_1681143578864631_4831882048155541433_n.jpg%3Foh%3D4f3643167532718ee6d4a34c1ee51309%26oe%3D58BFEF1B&hash=175102ff3e891c2489a84e7b04147c43[/IMG]

[IMG]https://cafesaxophone.com/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fscontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net%2Fv%2Ft1.0-9%2F15202721_1681143915531264_5757589709130926580_n.jpg%3Foh%3Dac9304d39ee9e8bacf5a3e7e06605373%26oe%3D58C10422&hash=2d096123eb56ff93764cfe1a60d9b431[/IMG]

[IMG]https://cafesaxophone.com/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fscontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net%2Fv%2Ft1.0-9%2F15135897_1681144075531248_4684764056142152333_n.jpg%3Foh%3D65a0c9d5ffc880fc2981546e290cc152%26oe%3D58BA2D43&hash=1c771e90c5d7b26da2d694123e3da805[/IMG]

[IMG]https://cafesaxophone.com/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fscontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net%2Fv%2Ft1.0-9%2F15230633_1681144605531195_6316932310434123256_n.jpg%3Foh%3Dade65cfcc40f69554d671254b0ed7f31%26oe%3D58CE9F38&hash=4b0df1b1e52c2d290e59a6a19aea6e4b[/IMG]
 

Chromaniac

Well-known member
Code:
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15171222_1681143578864631_4831882048155541433_n.jpg?oh=4f3643167532718ee6d4a34c1ee51309&oe=58BFEF1B

https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15202721_1681143915531264_5757589709130926580_n.jpg?oh=ac9304d39ee9e8bacf5a3e7e06605373&oe=58C10422

https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15135897_1681144075531248_4684764056142152333_n.jpg?oh=65a0c9d5ffc880fc2981546e290cc152&oe=58BA2D43

https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15230633_1681144605531195_6316932310434123256_n.jpg?oh=ade65cfcc40f69554d671254b0ed7f31&oe=58CE9F38

all four image links appear dead for me. hard to say why they load for you for a split second when you press the edit button!
 

Mr Lucky

Well-known member
Oddly I just found the actual attachments in the ACP attachments manager. Will edit them in again.

So all sorted.
 
Last edited:
Solution
Top