Beta 4 problem

Brogan

XenForo moderator
Staff member
This is likely a style or edited template issue.

It works fine on my default and custom style.

Look for this in login_bar.css: #loginBar #loginBarHandle
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
Again this is likely due to template and css edits.

Create a new default style with no parent and if the problem is no longer apparent then you will need to look at your templates.
Check in the navigation templates.
 

Jake Bunce

XenForo moderator
Staff member
After the update a gap between the tabs has present itself:

My first guess is a problem with the navigation template. Try reverting that template:

Admin CP -> Appearance -> Templates -> navigation

Or it may be a problem elsewhere in your custom style. Create a new style with no parent:

Admin CP -> Appearance -> Styles -> Create New Style

Then select that style using the chooser on the bottom left of the main forum page. Does the problem go away when you use the new style?
 

twhiting9275

Well-known member
After upgrading I see that the login links has changed colors or disappeared
I noticed that as well, and as Brogan said, probably a custom template issue. Since they just released it, I'd give it a few days before raising hell. It's not like the big "login" button is missing ;)
 
F

Floris

Guest
It's best to just make a new parent style, and re-apply your customizations to it, this time more optimized .. and archive the old style for reference :)
 

Perspektif

Active member
My first guess is a problem with the navigation template. Try reverting that template:

Admin CP -> Appearance -> Templates -> navigation

Or it may be a problem elsewhere in your custom style. Create a new style with no parent:

Admin CP -> Appearance -> Styles -> Create New Style

Then select that style using the chooser on the bottom left of the main forum page. Does the problem go away when you use the new style?

I have installed again the style.
no problem.thanks
 

Michael Dance

Active member
You're absolutely right these guys do a great job. Attacking them (ie: take a hint) is pretty poor taste!
Agreed i love XenForo and the mods and developers do their best, like VBulletin they have about 500 errors on one release, a few errors cant be that bad can it?
 
Top