• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.4 Avatars 404

+DS_DV+

Active member
#3
Checked its 0777

but i also got an owncloud error maybe i messed up with some configs ...

ill write if i found the solution :D
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#5
Yes, it's a permissions issue related to the directories/files.

You may also need to chown.

Contact your host and they should be able to help.
 

+DS_DV+

Active member
#6
Is there a list wich folder and files need wich premissions ?

I uploaded all with scp and than give internal_data and data 0777


i think when i messed up with the configs it messed up the rights fot the files and folders ...


so a list wich folder need wich rights would be great
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#7
General files and directories should be 0644 and 0755 respectively.

The /data and /internal_data directories should be:
  • 0666/0777 if PHP runs as "nobody" (the web server user)
  • 0644/0755 if it runs as "your" user (suPHP for example)
0644/07555 only works if PHP is running as the user that owns the file (generally with cpanel setups).
 

Martok

Well-known member
#8
Is there a list wich folder and files need wich premissions ?

I uploaded all with scp and than give internal_data and data 0777


i think when i messed up with the configs it messed up the rights fot the files and folders ...


so a list wich folder need wich rights would be great
Once the files are finished uploading, you must set permissions (or CHMOD) several places. This is necessary to ensure that XenForo can write to those parts of your server. You can usually do this with your FTP client.
  1. In the set of files and directories you just uploaded, you will see 2 folders: data and internal_data.
  2. These two directories must be set to world writeable (CHMOD 0777) or give the IUSR_ Full Control in Windows.
https://xenforo.com/help/installation/
 

+DS_DV+

Active member
#11
Ok Guy good news :D

Problem got soleved !

it was a problem comming from the rewrite rules for nginx wich dont work together with the rewrites form owncloud.

So if someone also should have these rpoblems check your nginx configs if thy work fine together.

with best +DS_DV+

PS: cant change the thread titel to solved!