1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Avatar on Homepage

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by IFeelYourPain13, Dec 12, 2011.

  1. IFeelYourPain13

    IFeelYourPain13 Active Member

    Why does my avatar go outside of the box?
    And why does my link to my old forums show in the second box?
    [​IMG]
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    That is as designed.
     
  3. IFeelYourPain13

    IFeelYourPain13 Active Member

    Ohh. Hmm strange, and why does the url to my old forum display?
     
  4. Forsaken

    Forsaken Well-Known Member

    Originally it wasn't though :p.
     
  5. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    You have set that as your custom user title.
     
  6. IFeelYourPain13

    IFeelYourPain13 Active Member

    So then it is a glitch? Or it was changed from one version in another?

    I changed the usergroup titles. It didn't update it...
     
  7. Forsaken

    Forsaken Well-Known Member

    No, its intentional, but when it first came up it was on accident and Kier decided to keep it.
     
  8. IFeelYourPain13

    IFeelYourPain13 Active Member

    Hmm now that I've looked it, I kind of like it.
     
  9. IFeelYourPain13

    IFeelYourPain13 Active Member

    How do I mass update user titles?
     
  10. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Try this:

    Admin CP -> Tools -> Rebuild Caches -> Rebuild User Caches
     
  11. IFeelYourPain13

    IFeelYourPain13 Active Member

    Hmm, it seems that it was only for my username? I just changed mine and the rest updated bythemselved. I feel so stupid, this is way different from vBulletin, but it's for the better.
     

Share This Page