1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 After test installation, forum is barred for Malicious Sources/Malnets

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Mr Lucky, Nov 25, 2013.

  1. Mr Lucky

    Mr Lucky Well-Known Member

    I installed xenforo as a test installation, and discovered that one of my moderators finds it is barred at his office, he gets this warning:

    I have installed only one addon which is Post Message Regex Replacer

    Can anyone help please?
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    This is an issue with the filter at that persons place of work.

    Only the IT department at his place of work can resolve that.
  3. Mr Lucky

    Mr Lucky Well-Known Member

    But is there a reason why they would have no problem with the vbulletin forum, only when we try a test install of xenforo?
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    It all depends how the filter is set up.
    It's not something we can help with as it is external to XenForo.
  5. Mouth

    Mouth Well-Known Member

    @pete thomas - tell your user to ask his/her IT about their http://www.bluecoat.com/products/proxysg service - this is causing the block, and his/her IT will need to review
  6. Mr Lucky

    Mr Lucky Well-Known Member

    OK will do

    I've already suggested they test this forum (http://xenforo.com/community/) to see if its xenforo in general as opposed to just my installation.

    Until then it's quite worrying for me before going live with the actual migration form vbulletin, if xenforo is barred by lots of companies' IT departments

Share This Page