1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Admins Not Having Permission For The Add Admin Option In The ACP

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by XD_3VIL_M0NKEY, Jul 3, 2012.

  1. Hi There. I am wondering why I get this error
    When we used the account when I installed XenForo (My CEO), Please help me as this is very annoying and inconvenient
    My Config.php is set out like this
    Code:
    <php
     
     
     
    $config['db']['host'] = 'No Way Are You Knowing This :D';
     
    $config['db']['port'] = '3306';
     
    $config['db']['username'] = 'No Way';
     
    $config['db']['password'] = 'My password!';
     
    $config['db']['dbname'] = 'My DB Name!@';
     
     
     
     
     
    $config['superAdmins'] = 'SuperAdmin';
    
    Please give me a hand on this as I cannot work it out I'm running 1.5.2 I think it is? I have XenPorta the addon and thats it
     
  2. Nudaii

    Nudaii Well-Known Member

    you have to put the userid (aka number)

    so if your user id is 1
    $config['superAdmins'] = '1';
     
  3. No Worries, I have fixed it.
    The problem was I needed a capital S here
    V
    $config['superAdmins'] = 'SuperAdmin';
     
  4. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Can you enter your forum name (XD_3VIL_M0NKEY) on this page so I know you are licensed?

    http://xenforo.com/customers/forum-users

    That will allow you to post in the support forums and access resources like addons.
     

Share This Page