1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Admin needs to approve registrations...!? I did not do this changes! HELP!

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Heavy, Apr 21, 2015.

  1. Heavy

    Heavy Active Member

    Hi, I just got a little problem ..



    When my friend would register this box came up:
    Note that "Thanks for registering. Your registration must now be approved by an administrator. You will receive an email when a decision has been taken."

    Not should be in English it should be in Swedish ... I translated the text veeery long time ago.
    [​IMG]

    The thing is that I have not chosen these settings, which you can see here:
    [​IMG]

    And there's is no other admins who could make this..
    And no one knows my password..

    This seems to be a bug..

    My forum is growing fast so this is the badest thing that ever could happen...

    Please help, no-one can register
     
  2. Liam W

    Liam W Well-Known Member

    This is probably the anti-spam system kicking in.

    If you go to the spam trigger log, is their registration listed?

    Liam
     
  3. Heavy

    Heavy Active Member

    Hi Liam, thanks for answer so fast! :)

    This is what i get: [​IMG]

    Looks like there is a spam going on.. What if i wanna disable this spam system..?
     
  4. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Modify the settings under Spam Management to disable or fine-tune the Spam systems.
     
    Heavy likes this.

Share This Page