Recent content by ZeroG

  1. Z

    XF 2.2 How to display banner Ad using ACP advertising template.

    In order to answer your question I plugged in the path to make sure it worked. Then copied it to the html code and WA-LA ...it works. This is just a test banner so it won't work for long but the answer stand. https://nettriketalk.com/forums/images/misc/NCS_Logo_red_blast.jpg My mistake was...
  2. Z

    XF 2.2 How to display banner Ad using ACP advertising template.

    So I tried setting what I believe is called an 'absolute' path. But that did not show the image anywhere. I believe this is a blockhead path mistake on my part. But for now I'm stuck. You can see the little block where the image should be ...so XF is processing the statement but not...
  3. Z

    XF 2.2 How to display banner Ad using ACP advertising template.

    I'm not sure if this is a really dumb question or I worded it so it is not clear what I'm asking, hoping it's the later. A picture is worth 1000 words so I'll share images of where I am in the ACP and images of where I'm putting the html code. The html code works on the 'forums' display but does...
  4. Z

    XF 2.2 How to display banner Ad using ACP advertising template.

    Hi, I'm having an issue getting a banner Ad to display. using: <div style="margin: auto"> Ad here <br> <img src="images/misc/bannername.jpg"> </div> This works only if I click on forums. The banner Ad shows as well as the "Ad here" text. Clicking 'what's new' or any thread, the...
  5. Z

    XF 2.2 Tool bar is grayed out for all members, admin, mods and users.

    Wow. Thanks. That ungrayed all. All my users are having this issue, did I set something wrong that they have to click the BB code brackets? I run other xen forums and never had this issue so it must be my screw up.
  6. Z

    XF 2.2 Tool bar is grayed out for all members, admin, mods and users.

    No clue what I've done to cause this but the tool bar is grayed out. No Bold, or smilies, nothing. I have checked permissions for myself and users. All are yes. Any that were inherited I changed to yes just in case. No joy. Help please.
  7. Z

    XF 2.2 My website is gone: first HTTP ERROR 500 and after database backup it say that it is under maintenance ? What can I do?

    Since you have the DB you should be able to reload the Xen software and be good once again.
  8. Z

    XF 2.2 Warning Error when upgrading to 2.2.3 patch 1

    Thanks jeb. I went to a different browser and did as you and Brogan said and that worked. Back in business. Appreciate the help guys!!!! Sorry for being a bit dense at times.
  9. Z

    XF 2.2 Warning Error when upgrading to 2.2.3 patch 1

    Thanks Brogan but I need a bit more info on how to do that. I naviagated to the page where I started the upgrade and hit enter and refresh but nothing happened /admin.php?tools/upgrade-xf Then I looked at server processes to see if I could find a process with upgrade -xf in it but nothing in...
  10. Z

    XF 2.2 Warning Error when upgrading to 2.2.3 patch 1

    Well, it is not continuing automatically. So how do I get out of the upgrade process. Both admin panel and forums show: The site is currently being upgraded. Please check back later.
  11. Z

    XF 2.2 Warning Error when upgrading to 2.2.3 patch 1

    Thanks Brogan. I had a dentist appointment so just now getting back to this. Site is still sitting at currently being upgraded. Okay, I've done that. Will the upgrade continue automatically.
  12. Z

    XF 2.2 Warning Error when upgrading to 2.2.3 patch 1

    How can I at least back out of upgrade ....site is stuck with this message: The site is currently being upgraded. Please check back later.
  13. Z

    XF 2.2 Warning Error when upgrading to 2.2.3 patch 1

    I run a few Xen forums on this same virt server. All of those upgraded okay with same PHP version.
  14. Z

    XF 2.2 Warning Error when upgrading to 2.2.3 patch 1

    Help please. Tried upgrading via the admin control panel here is the error: ErrorException: [E_WARNING] file_put_contents(/home/forumsforums/public_html/internal_data/code_cache/templates/l1/s0/public/_media_site_embed_applemusic.php): failed to open stream: Permission denied in...
Top