Recent content by muhammed jassim

  1. M

    Forum is loading extremely slow

    Our site is loading very slow. There were server issues previously so we have re-setup everything. The site was loading normal initially for 2 days. Now its taking min 30 sec to load. sometimes it never loads giving connection timeout error. Can you people help diagnosing the issue? We are...
  2. M

    Server crashing, Memory issues

    So I have now re-installed everything. The site again seems a bit slow although there are no errors in mysql log so far. There is one suspicious thing. Since we are facing server crashes number of robots have increased. Is this a probable cause of crash? right now we have 174 robots which is...
  3. M

    Server crashing, Memory issues

    Thank you for your interest. We are using Ubuntu 18.04 and LAMP stack. CPU usage is now in control since we upgraded our Linode instance. We increased memory to 8GB just for the time being to see how it goes. I agree that 4 GB was also enough just to run Xenforo. Right now we are facing mysql...
  4. M

    Server crashing, Memory issues

    I'm not sure what does that mean and how it relates to my issue. Can you please explain further?
  5. M

    Server crashing, Memory issues

    So this all started with a complaint from our host, Linode that our server's CPU usage is high and its affecting other resources on their machine. Our site went too slow, it used to take at least a minute to load. We tried to diagnose the issue but no improvement. So we created a new instance...
Top