Recent content by ^[GS]^

  1. ^[GS]^

    XF 2.2 Soft delete dont work

    Thank you! It works, the component "[MIGHTY] Moderate Censored Threads/Posts" had the problem.
  2. ^[GS]^

    XF 2.2 Soft delete dont work

    Hello! I cant soft delete any thread or post (In any forum). I am Super Admin, I have all the permisions. Its dont show any error in console or network, the page be refreshed but nothing happend. I am using v2.2.7 Patch 1, on the previus version it worked. I only can use hard delete. Thanks
  3. ^[GS]^

    XF 2.2 I can't create a new topic

    I fixed it, editing the table: If anyone have other solution, tell me :)
  4. ^[GS]^

    XF 2.2 I can't create a new topic

    I disabled Snog plugins... Any idea? The host updated MySql 5.6 to 8 yesterday. 👈 I'm using XenForo 2.2.4
  5. ^[GS]^

    Code

    Where is VB? for VB6 or VB.NET
  6. ^[GS]^

    Unmaintained Scroll Progress - Fix width offset

    Fix width offset
  7. ^[GS]^

    Scroll Progress

    ^[GS]^ updated Scroll Progress with a new update entry: Fix width offset Read the rest of this update entry...
  8. ^[GS]^

    Unmaintained Scroll Progress 1.0.1

    Show a scroll progress bar. Also you can click on the bar to jump inside the page. The color automatically adapts to the theme. DEMO Screenshots:
  9. ^[GS]^

    Scroll Progress

    ^[GS]^ submitted a new resource: Scroll Progress - Scroll Progress Bar Read more about this resource...
  10. ^[GS]^

    [Xenbros] XFRM Gallery widget [Deleted]

    Thanks, now it works! :) EDIT: I have a new problem: How can I correctly use the plugin? Is there an installation guide?
  11. ^[GS]^

    [Xenbros] XFRM Gallery widget [Deleted]

    When can you upgrade to this new version? my hosting still doesn't give me this access, I can't use the plugin.
  12. ^[GS]^

    [Xenbros] XFRM Gallery widget [Deleted]

    I can't verify the license because it need a permission.
  13. ^[GS]^

    XF 2.1 Error during upgrade: Unknown column 'likes' in 'xf_post'

    I had the same problem with "like_users" and +800k posts. (Step18 in 2010010-210a.php) I fixed it, creating the column "like_users" from phpMyAdmin ;) ALTER TABLE `xf_post` ADD `like_users` BLOB NOT NULL AFTER `embed_metadata`; Regards ;)
  14. ^[GS]^

    XF 2.0 Facebook integration

    I have the same error, I have HTTPS in my domain, but the "redirect_uri" always is in HTTP. FIX: Change URL Board to HTTPS in /admin.php?options/groups/basicBoard/
  15. ^[GS]^

    XF 2.0 Facebook login

    New URL https://xenforo.com/xf2-docs/manual/connected-accounts/#facebook
Top