• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.
[TH] SVG Templates

[TH] SVG Templates 1.0.0a

No permission to download

Jon W

Well-known member
#1
Waindigo submitted a new resource:

SVG Templates by Waindigo (version 1.0.0) - Store your vector images as templates, allowing for language phrasing and style-specific changes.

Description:

This add-on adds a file svg.php to the base directory of your XenForo installation, which you can use to load Scalable Vector Graphics (SVG) images that are stored as templates.

As it is a vector image format, using SVG images on your site means that your users can zoom in on your images as much as they like without them losing any definition or becoming pixelated. This is becoming more common with users of mobile devices and high resolution...
Read more about this resource...
 

Luxus

Well-known member
#5
I attempted in the past to convert my little png icons to SVGs, but they looked terrible and writing SVGs from scratch is too complicated.

Nonetheless I think SVG will be more dominant in the coming future. If only people could understand that they shouldn't use old IE versions anymore..
 

Jon W

Well-known member
#6
I attempted in the past to convert my little png icons to SVGs, but they looked terrible and writing SVGs from scratch is too complicated.

Nonetheless I think SVG will be more dominant in the coming future. If only people could understand that they shouldn't use old IE versions anymore..
I'm looking into whether this add-on could have an option to output a PNG alternative instead if SVG isn't supported by the browser. If anyone knows whether this would work, please let me know.
 

silence

Well-known member
#7
Getting this error in svg.php:
Code:
Fatal error: Class 'Waindigo_SvgOutput' not found in /home/broganisarobber/public_html/xenforo/svg.php on line 12
 

silence

Well-known member
#10
Make sure you've uploaded all the files.
I sorta got it working by renaming the file to Core.php, and changing the class to Waindigo_SvgOutput_Core.
However now I get this error:
PHP:
An exception occurred: Undefined index: svg in /home/butt/public_html/xenforo/library/Waindigo/SvgOutput/Core.php on line 81

    XenForo_Application::handlePhpError() in Waindigo/SvgOutput/Core.php at line 81
    Waindigo_SvgOutput_Core->parseInput() in Waindigo/SvgOutput/Core.php at line 65
    Waindigo_SvgOutput_Core->__construct() in Waindigo/SvgOutput/Core.php at line 238
    Waindigo_SvgOutput_Core::run() in /home/xeno/public_html/xenforo/svg.php at line 12
 

silence

Well-known member
#11
Hmmm yeah I just called the url without any parameters but I still cannot get a response out of the darn thing. It just prints the '/* SVG returned from cache. */' and won't load anything else. I tried some examples as well as my svg's but was unable to get it working. What did you use to get this to work @Waindigo ?
 

silence

Well-known member
#12
Ok I got it working, removing the & fixed it. The first post instructed me to do that, at least that's how I interpreted it :C
 

silence

Well-known member
#15
I'm having some issues with the addon. Basically after a while, the SVG just stops showing up unless I use a query string at the end (&d={$visitorStyle.last_modified_date})
Error:
PHP:
XML Parsing Error: not well-formed
Location: https://xenogamers.org/vector/xenogamers_icon_gmod&style=33
Line Number 2, Column 1:/* SVG returned from cache. */
^
I'm using Zend OPCache, with "$config['cache']['backend'] = 'Libmemcached';" set as well.
 

Jon W

Well-known member
#17
I'm having some issues with the addon. Basically after a while, the SVG just stops showing up unless I use a query string at the end (&d={$visitorStyle.last_modified_date})
Error:
PHP:
XML Parsing Error: not well-formed
Location: https://xenogamers.org/vector/xenogamers_icon_gmod&style=33
Line Number 2, Column 1:/* SVG returned from cache. */
^
I'm using Zend OPCache, with "$config['cache']['backend'] = 'Libmemcached';" set as well.
Update should fix this. The correct URL is https://xenogamers.org/vector/xenogamers_icon_gmod?style=33 not https://xenogamers.org/vector/xenogamers_icon_gmod&style=33 though (? not &).
 

farmglitch

Active member
#19
If i wanted to use Vector images in the feature slide for Brogans portal do you where would i add this or if it would even work?
<img src="svg.php?svg=XXXXXXXX&amp;style={xen:urlencode $_styleId}&language={$visitorLanguage.language_id}&dir={$visitorLanguage.text_direction}&d={$visitorStyle.last_modified_date}" />