XF 2.2 Is anyone aware of any recent changes to the RSS feeds that xenforo offers?

I have been reading an RSS feed of the latest posts on my main forum with a PHP simplexml_load_file command for about a year now. All of a sudden, it is returning false instead of the feed.

Testing to try to resolve the issue, I ran code on the server to retrieve a different RSS feed and that retrieved fine. It just seems to be having problems with this thread and all of a sudden.

The thread URL is http://forums.azbilliards.com/index.php?forums/main-forum.6/index.rss&order=post_date

Any thoughts would be great.

Thanks,
Mike
 
No, neither of those will work either.

This is the code that is running...

Code:
<? $feed = 'http://forums.azbilliards.com/index.php?forums/main-forum.6/index.rss&order=post_date'; //replace this with the RSS's URL
$shown_threads = 0;
$xml = simplexml_load_file($feed);
//if the feed exists, then continue...
if ($xml!=''){
foreach ($xml->channel->item as $item){
  if(++$shown_threads > 5) break;
// create variables from the title and description (can also be used for images and  links)
$title = $item->title;
$date = $item->pubDate;
$link = $item->link;
$user = $item->children('dc', true)->creator;
// displays the title and description on your website, formatted any way you want
echo '<li>
<a href="'.$link.'" class="threads__item">
  <h3 class="threads__item-title">'.$title.'</h3>
  <div class="threads__info">
    <span class="threads__date">
      <svg viewBox="0 0 612 612" width="16" height="16">
        <use xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink" xlink:href="#clock"/>
      </svg>
      '.date("M j", strtotime($date)).'
    </span>
    <span class="threads__comments">
      <svg viewBox="0 0 511.626 511.627" width="16" height="16">
        <use xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink" xlink:href="#user"/>
      </svg>
      ' . $user . '
    </span>
  </div>
</a>
</li>';
}}
?>
 
Top