for Turkish speaking people / Aramizda Türk Yok mu beyler?

Status
Not open for further replies.
Valla şimdi işin gerçek tarafına bakılırsa yazılım daha geliştirilme aşamasında.Temel olarak çok çok iyi bence vBulletinin başlangıcıyla kıyaslamak gerekirse çook çook iyi yerlerde başlangıç olarak.Fakat zamanla yenilikler gelicektir umarım.Kier yeniliklere açık birisi.vBulletin de yapamadıgını burada yapıcaktır.Umarım vBulletinin tahtını ele geçirir.Bence hemen satışa sunulmamalı geliştirilmeli biraz daha sonra satışa sunulmalı.Çok hoş olmuş bana göre..Zaman neyi göstertir bilmiyorum fakat ilerleyen zamanlarda ses getirecek bir yazılım gibi duruyor.
 
Gerçekten mükemmel görünüyor. Hasan Abi'yi de Bu Yazılımda En Üstlerde Görmek İsteriz. Kier vB'den Ayrılmakla Ne İyi Yapmış Meğersem ki :)

Merakla Bekliyorum Bende
 
Duyuru bölümünde henüz öyle bir duyuru yok.Daha geliştirilme aşamasında olan bir forum yazılımı.Hemen yayınlanmaz kanımca.
 
Yayımlansa da Bizde Eksikleri vs Yazsak. İngilizcem Yok Derece de Olduğu İçin Gördüklerimi de Yazamıyorum.
Mesela Anasayfadaki Forum İstatistiklerinde Son Üye Olarak Hala Sen (1Turk) Gözüküyor. Konu Açtım Bugs Bölümüne :) Umarım Doğru Bir Bildirimdir :O
 
Çiçeği burnunda bir sistem olduğundan dolayı mutlaka hataları,eksikleri olucaktır.Bize düşen görev eksik ,hataları bildirmek geliştirilmesine yardımcı olmak fikirlerimizi sunarak.
 
Gördüm gördüm :) Hacı ingilizcem kötü diye yazmışın :D

Harbidende Kötü ama; Google Amca Sağolsun Translate :D Hani Bu vB Bizim Türk'lere Resmi Site Vermediler Ya, O Günden Beri Sindiremiyorum Yemin Ederim. Bu Kier İyi Birisine Benziyor, İnşallah Bizi Kailiye Alır, Gerçi Profiline Yazdım Cevap Yazmadı ama Olsun :D Adam Bi Sağolasın Hacı, Bende Sizi Destekliyorum Falan Derdi :D
 
Bu Türkiye resmi site olayı vBulletin'de biraz arkasında farklı şeyler vardı.Adamların lisanslarını almıyorduk.Nulled kullanıyorduk vs vs.şeyler.Ama bilmiyorum Kier'in kalbinin içindeki düşünceleri.Sistem gelişsin hele bizlerden Türkiye resmi site olayına sahip çıkan olurmu o var işte ? Zaman herşeyi gösterticektir.Belki sistem tıkanıklığa yol acıkcak devami gelmicek vs. Ama kier bu daha iyisi geliştirir.vB'ye rakip olur.
 
vB'ye Rakip Olacağından Hatta 1-2 Yıla vB Çok Ciddi Atılımlar Yapmazsa vB'yi Geçeceğinden Zerre Kadar Şüphem Yok. Bak Bizleri Ciddiye Alırsa İnan Bizlerden Hem Kendisi Kazanır Hemde Bize Kazandırır. İstediğimiz Çok Bişey Değil.
 
vB'ye Rakip Olacağından Hatta 1-2 Yıla vB Çok Ciddi Atılımlar Yapmazsa vB'yi Geçeceğinden Zerre Kadar Şüphem Yok. Bak Bizleri Ciddiye Alırsa İnan Bizlerden Hem Kendisi Kazanır Hemde Bize Kazandırır. İstediğimiz Çok Bişey Değil.

Doğrusun,iyi bir ekiple zamanla 1 - 2 seneye gerçekten güzel ilerlenebilir bu başlangıçla.İstediğimiz çok şey değil tabikide fakat Kier ne kadar sıcak bakar bilmem bu duruma.Sistemin ülke temsilciliklerine verilmesi için daha henüz çok erken..
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom