Aperture 📸

Aperture 📸 [Paid] 2.2.1

No permission to buy ($30.00)
Hello,

I've just checked your site and the avatars are working fine for me. The only reason they may appear slightly blurry is because you've increased their dimensions on the Aperture theme, causing them to display larger than expected. If you reduce their size to the default size, they will be "clearer". :)

Can you remind me again how to do that? I’m pretty sure the reason I increased them was they were blurry and I wanted to see if that was why.
 

Ehren

Well-known member
Can you remind me again how to do that? I’m pretty sure the reason I increased them was they were blurry and I wanted to see if that was why.
Did you add any code to extra.less to increase their size? This code is on your site, which looks custom:
Less:
.message-avatar-wrapper .avatar--m {
    width: 120px;
    height: 120px;
}
 

Ehren

Well-known member
Ehren updated Aperture 📸 with a new update entry:

Xenforo 2.1.10 compatibility and bug fixes

This update includes:
  • Compatibility for Xenforo 2.1.10
  • Fixed a bug where the mobile footer may not function correctly if the theme editor is disabled.
  • Converted “Theme editor preferences” from cookies to localStorage, removing a HTTP request as well as a couple of cookie functions.
  • Some button colours were assigned using the wrong Style Properties. This has now been fixed.
  • Translated the “Mobile navigation bar” text in the editor for all languages.
  • Added Polish...

Read the rest of this update entry...
 
Top