Recent content by MrC

  1. M

    How To Implement SSL To Secure HTTP Traffic (HTTPS)

    I disabled an addon and enabled it again, the problem is solved!
  2. M

    How To Implement SSL To Secure HTTP Traffic (HTTPS)

    Hi Brogan, Thank you very much for the guide. I have a problem when using this command: UPDATE xf_post SET message = REPLACE(message,'http://xenforo.com/','https://xenforo.com/'); Not all the links are updated to https. Although, if I click Edit a post with http links, the links would show...
  3. M

    XF 1.5 change http to https in posts (sql?)

    Hi, Do I need to rebuild anything? I used that code to change from http to https but only a few links updated. Other links still show http, but when I edited them, they show the correct https links.
  4. M

    Link Check

    Hi, I am only be able to check 2 posts at a time, more than that it gives a time out error. My max_execution_limit is 300. I am using nginx. Thanks :)
  5. M

    Chat by Siropu [Paid]

    Hi, Can we have different "Database maximum messages display" limits for "chat box above forum list" and chat box tab?
  6. M

    Material [Paid]

    Hi, how much is branding removal for this style?
  7. M

    Link Check

    I wish that this addon does help me remove broken links automatically from posts (eg it lists 100 links that it's about to remove then let you remove them by clicking a button). My board has too many broken links so fixing them all manually is impossible!
  8. M

    XF 1.5 How to edit the content of the error page "page not found"

    Hi, For example if I go to: https://xenforo.com/community/threads/test/ I would get an error page, I would like to modify the content of the error page. How can I do that? Thank you :)
  9. M

    XF 1.5 nginx conf board URL without trailing slash

    Yeah I did, somehow it does not redirect community to community/ (note the trailing /). The community/thread-pages do get redirect to /community/thread-pages/ though :)
  10. M

    XF 1.5 nginx conf board URL without trailing slash

    Hi, My board's URL is mysite/community But when I go to mysite/community it shows a 404 page instead of redirecting it to mysite/community/ like here on xenforo.com (note the slash). The thread pages are ok. Could someone please help me with this? Thank you :)
  11. M

    [Nobita] Image Optimizer for XF 1.5.x [Paid]

    I got it running. How does image proxy optimisation work? Does it download the external files then optimise on the server?
  12. M

    [Nobita] Image Optimizer for XF 1.5.x [Paid]

    Hi, What setup should I use for png files? About the directory paths. I could just create folders and point to them right? Thank you :)
  13. M

    XF 1.5 Updating to php 7.1.16 and blank forum pages

    Thank you, I will try that version.
  14. M

    XF 1.5 Updating to php 7.1.16 and blank forum pages

    Disabled [bd] Widget Framework and it worked :)
  15. M

    XF 1.5 Updating to php 7.1.16 and blank forum pages

    I just updated my php to 7.1.16 and the forum pages become blank. I still can access the admin pages though. I have removed caching from config.php. Could someone please point out for me possible causes? It works fine on 5.6.30.
Top