• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Recent content by freakathome

  1. freakathome

    XF 1.4 Obvious Errors since moving to load balanced Systems

    I think i got it working now. I activated mod_cache on both machines a2enmod cache and after that i added this to the .htaccess in xenforo path Header set Expires "Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GM" Header set Cache-Control "no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0" Header...
  2. freakathome

    XF 1.4 Obvious Errors since moving to load balanced Systems

    Hi Mike, We doesn't do any kind of caching on the ProxyPass Machine. Here is the Configuration of the Balancer Apache2, but in case of your two test szenarios i think the problem is going on another reason. <VirtualHost *:80> ServerName xxxxx.de ServerAlias www.xxxxx.de...
  3. freakathome

    XF 1.4 Obvious Errors since moving to load balanced Systems

    We already tried to disable this cache settings, same result. Yes, i think so too. Should i post the Configuration of the Balancer Apache2? We included mod_rpaf before, so the Webnodes finally got the right IP on $_SERVER[REMOTE_ADDR].
  4. freakathome

    XF 1.4 Obvious Errors since moving to load balanced Systems

    Hi there, a few days ago we moved to a load balanced system. We have got one load balancer (Apache2, Proxypass) and two web nodes. The two webnodes are configured in php.ini to use the same memcached server for sessions. Now we got the following problem: If you login to the Admin Area, the...