Recent content by DarkGrenade

  1. D

    XF 2.1 Moving buttons?

    I'm having trouble moving my "Watch" button into my breadcrumbs. is anyone able to help me? I managed to move "Mark Read" up to the breadcrumbs, struggling with "Watch"... This is how my forum is currently displaying. The image below I've managed to achieve with google inspect, but can't get...
  2. D

    XF2 [8WR] XenPorta 2 (Portal) PRO [Paid]

    So I enabled "Use full friendly URLs", and whilst my home page works (articles) my main forum doesn't? Anyone know what's going on? Not Found The requested URL /forums/ was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to...
  3. D

    XF2 [8WR] XenPorta 2 (Portal) PRO [Paid]

    You are an absolute angel! Thanks so much for helping me today! I'm not great with technology so I really really appreciate everything today! (y)
  4. D

    XF2 [8WR] XenPorta 2 (Portal) PRO [Paid]

    Whilst this has fixed my issue, unlike other websites my main page displays as http://________.co.uk/index.php, instead of http://________.co.uk/ How do I stop it being index.php at the end of my home page??
  5. D

    XF2 [8WR] XenPorta 2 (Portal) PRO [Paid]

    I already did this. it results in the following. http://________.co.uk/community/index.php
  6. D

    XF2 [8WR] XenPorta 2 (Portal) PRO [Paid]

    Hello! I've followed the documentation however I'm having some trouble (I'm sure its my fault). I've set up my XenPorta 2 as it says in the FAQ and the video. how to I make it so my main page is the main domain without a directory? for example its currently...
  7. D

    [8WR] XenPorta (Portal) PRO [Paid]

    It turns out I brought the wrong version. I'm running the latest version of XenForo :/
  8. D

    [8WR] XenPorta (Portal) PRO [Paid]

    I've uploaded my XenPorta to my XenForo root however nothing is showing on XenForo Add-ons page. Anyone able to advise on how to install this.
  9. D

    XF 1.5 Server Error

    Any help with the installation of Xenforo 1.5.9 would be greatly appreciated. Server Error count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable XenForo_Application::handlePhpError() in XenForo/Install/Model/Install.php at line 278...
Top