• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

You have insufficient privileges to reply here.

Digital Doctor

Well-known member
#2
I get that if I reply to a thread that has been removed or try to edit a post that has been deleted.
Or ... try to reply to a thread that has been locked.
 
#3
I get that if I reply to a thread that has been removed or try to edit a post that has been deleted.
Or ... try to reply to a thread that has been locked.
Thanks for the response, I just looked over what you mentioned. The thread is marked as Open. Thread still exists in the forum. Users trying to reply to the current thread, not trying to edit a post.
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#6
It will most certainly be permissions.

You probably have replying revoked for that usergroup in that node, or a usergroup which they are a member of.
 
#9
Category permissions for user group Registered were wrong. Not allowing any Registered people to post. But since it was the category the sub forums inherited those permissions.
 

Digital Doctor

Well-known member
#10
What exactly was wrong.
Your SPECIFIC problem is what will help others.
Don't be shy. The more stupid the mistake, the more it is likely to help others.
:)
Glad to hear your problem is better.
 
#11
What exactly was wrong.
Your SPECIFIC problem is what will help others.
Don't be shy. The more stupid the mistake, the more it is likely to help others.
:)
Glad to hear your problem is better.
See above. The Registered usergroup in the category for the forums the users couldn't reply in were turned off. I changed it to allow the Registered users group to reply and it worked.

All the data was from a vB4 import.