1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XenForo - Registration Error

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Yiit, Jul 22, 2011.

  1. Yiit

    Yiit Member

    When somebody tries to register on my forum, he/she gets an error.

    "**********.net - Error
    A server error occurred. Please try again later.
    "
    Stack Trace
    #0 /home/turkcraft.net/domains/forum.turkcraft.net/httpdocs/library/Zend/Http/Client/Adapter/Socket.php(236): XenForo_Application::handlePhpError(8, 'Undefined varia...', '/home/turkcraft...', 236, Array) #1 /home/turkcraft.net/domains/forum.turkcraft.net/httpdocs/library/Zend/Http/Client.php(973): Zend_Http_Client_Adapter_Socket->connect('api-verify.reca...', 80, false) #2 /home/turkcraft.net/domains/forum.turkcraft.net/httpdocs/library/Zend/Service/ReCaptcha.php(487): Zend_Http_Client->request('POST') #3 /home/turkcraft.net/domains/forum.turkcraft.net/httpdocs/library/Zend/Service/ReCaptcha.php(502): Zend_Service_ReCaptcha->_post('03AHJ_VutjlwZLc...', 'nimekedu and') #4 /home/turkcraft.net/domains/forum.turkcraft.net/httpdocs/library/XenForo/Captcha/ReCaptcha.php(53): Zend_Service_ReCaptcha->verify('03AHJ_VutjlwZLc...', 'nimekedu and') #5 /home/turkcraft.net/domains/forum.turkcraft.net/httpdocs/library/XenForo/Captcha/Abstract.php(121): XenForo_Captcha_ReCaptcha->isValid(Array) #6 /home/turkcraft.net/domains/forum.turkcraft.net/httpdocs/library/XenForo/ControllerPublic/Register.php(126): XenForo_Captcha_Abstract::validateDefault(Object(XenForo_Input)) #7 /home/turkcraft.net/domains/forum.turkcraft.net/httpdocs/library/XenForo/FrontController.php(310): XenForo_ControllerPublic_Register->actionRegister() #8 /home/turkcraft.net/domains/forum.turkcraft.net/httpdocs/library/XenForo/FrontController.php(132): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch)) #9 /home/turkcraft.net/domains/forum.turkcraft.net/httpdocs/index.php(13): XenForo_FrontController->run() #10 {main}
    ERROR LOG:


    Undefined variable: errno library/Zend/Http/Client/Adapter/Socket.php:236
     
    sanerdk likes this.
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Run the file health check in the ACP and confirm all files are as expected.
     
  3. Yiit

    Yiit Member

    I did it, its all ok. Any other suggestions? :)
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    I would recommend you open a ticket as you seem to have some server issues (you also have the 500 error thread).
     
  5. Yiit

    Yiit Member

    I did, waiting for an anwer. :p
     
  6. Yiit

    Yiit Member

    Ok, I have solved the problem: The problem was reCaptcha, I disabled it.​
     
    Kaynil and sanerdk like this.

Share This Page