What happens to posts that have "failed" to be indexed?

CTXMedia

Formerly CyclingTribe
#4
Code:
XenForo_Exception: Elasticsearch server returned no response. Is it running? Elasticsearch indexing failed for post-1687063 - library/XenES/Search/SourceHandler/ElasticSearch.php:721
Generated By: jpj84, Today at 22:49
Code:
#0 /public_html/library/XenES/Search/SourceHandler/ElasticSearch.php(748): XenES_Search_SourceHandler_ElasticSearch->_logSearchResponseError(false, false, 'Elasticsearch i...')
#1 /public_html/library/XenES/Search/SourceHandler/ElasticSearch.php(58): XenES_Search_SourceHandler_ElasticSearch->_assertIndexSuccessful(false, 'post', 1687063)
#2 /public_html/library/XenForo/Search/Indexer.php(44): XenES_Search_SourceHandler_ElasticSearch->insertIntoIndex('post', 1687063, '', 'Thanks for the ...', 1326926974, 18438, 93701, Array)
#3 /public_html/library/XenForo/Search/DataHandler/Post.php(51): XenForo_Search_Indexer->insertIntoIndex('post', 1687063, '', 'Thanks for the ...', 1326926974, 18438, 93701, Array)
#4 /public_html/library/XenForo/Search/DataHandler/Abstract.php(227): XenForo_Search_DataHandler_Post->_insertIntoIndex(Object(XenForo_Search_Indexer), Array, Array)
#5 /public_html/library/XenForo/DataWriter/DiscussionMessage.php(680): XenForo_Search_DataHandler_Abstract->insertIntoIndex(Object(XenForo_Search_Indexer), Array, Array)
#6 /public_html/library/XenForo/DataWriter/DiscussionMessage.php(659): XenForo_DataWriter_DiscussionMessage->_insertOrUpdateSearchIndex()
#7 /public_html/library/XenForo/DataWriter/DiscussionMessage.php(515): XenForo_DataWriter_DiscussionMessage->_indexForSearch()
#8 /public_html/library/XenForo/DataWriter.php(1385): XenForo_DataWriter_DiscussionMessage->_postSave()
#9 /public_html/library/XenForo/ControllerPublic/Thread.php(505): XenForo_DataWriter->save()
#10 /public_html/library/XenForo/FrontController.php(310): XenForo_ControllerPublic_Thread->actionAddReply()
#11 /public_html/library/XenForo/FrontController.php(132): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#12 /public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#13 {main}
Code:
array(3) {
  ["url"] => string(70) "http://www.cyclechat.net/threads/two-bikes-and-a-frame.93701/add-reply"
  ["_GET"] => array(0) {
  }
  ["_POST"] => array(8) {
    ["message"] => string(83) "Thanks for the info Andy - I think it's probably a smidge to small for me,
James
"
    ["_xfRelativeResolver"] => string(61) "http://www.cyclechat.net/threads/two-bikes-and-a-frame.93701/"
    ["attachment_hash"] => string(32) "944aa67e90465f5ca3b3f3e722cfa17b"
    ["last_date"] => string(10) "1326926052"
    ["_xfToken"] => string(57) "18438,1326926837,8942ac7f97270e529e60b2db10000c7f67cbdb89"
    ["_xfRequestUri"] => string(37) "/threads/two-bikes-and-a-frame.93701/"
    ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
    ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
  }
}
 
Top