1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Verified Badge [Paid] 1.0.3

Verified Badge for Members

  1. younes

    younes Active Member

    younes submitted a new resource:

    Verified Badge - Verified Badge for Members

    Read more about this resource...
     
    Glockie likes this.
  2. Blast

    Blast Active Member

    This is very interesting. I'll just watch this resource for now. But I'm definitely interested.
     
  3. pdinh97qng

    pdinh97qng Member

    @batpool52! can you please help to fix the add-on on my site, it doesn't appear even i have install both of add-ons in the archive.
     
  4. batpool52!

    batpool52! Well-Known Member

    Do you have font awesome included in your style? If not then include it.
     
  5. pdinh97qng

    pdinh97qng Member

    Thanks for your replied, I have font awesome in my style but it doesn't appear!
     
  6. batpool52!

    batpool52! Well-Known Member

    Inbox me admin cp details so that I can have a look.
     
  7. rocket0191

    rocket0191 Member

    Having the same issue. I'm using the UI.X style. Any idea what the problem is?
     
  8. batpool52!

    batpool52! Well-Known Member

    Style compatibility should be handled by style authors :)
     
  9. Dadparvar

    Dadparvar Well-Known Member

    I'm using Scratch style (that is using UI.X) and there is no problem:
    verify.gif
     
  10. K a M a L

    K a M a L Member

    can't get this to work on XenForo 1.5.6
     
  11. younes

    younes Active Member

    Could you please give me your board url? so I can take a look
     
  12. K a M a L

    K a M a L Member

  13. Dadparvar

    Dadparvar Well-Known Member

    I'm using it since 1.5.5 and now my xf is on 1.5.7 and no problem with it yet.
     
  14. K a M a L

    K a M a L Member

  15. Dadparvar

    Dadparvar Well-Known Member

    Well, I can't figure out the problem from front-end.
    Wait foe Younes, so that he may ask for admin access to fix it for you.

    Its a simple add-on. Are you sure you installed it correctly?

    Try removing and reinstalling to see if it works.
     
    younes likes this.
  16. younes

    younes Active Member

    Did you install Reckons Team Core? (It can be found in the same archive as the add-on archive)
    Please give me admin access to check
     
  17. K a M a L

    K a M a L Member

    I have both adons installed .. sent you admin access
     
  18. Wesker

    Wesker Active Member

    Just bought this mod.

    Installed everything and getting this error when trying to install the addon-tkVerifiedBadge

    ErrorException: Fatal Error: syntax error, unexpected '[' - library/ReckonsTeam/Core/Helper/Base.php:15

    Using 1.5.10
     

Share This Page