Usergroups Errors :s confused

Michael Dance

Active member
OK so when i log in as a user: i get
Code:
An unexpected error occurred. Please try again later.
I Test Permissions of User and it works fine as the user.

do you know why?
 

Attachments

Mike

XenForo developer
Staff member
Please look at the server error log in the admin control panel, under the Tools tab.
 

Michael Dance

Active member
Please look at the server error log in the admin control panel, under the Tools tab.
i have and i only have a few of these errors,
Code:
Tools
Server Error Logs
Message    File    Date
Undefined offset: 7    library/DBTech/xFShout/Model/Shout.php:50    1 minute ago    Details
Delete
Undefined offset: 7    library/DBTech/xFShout/Model/Shout.php:50    6 minutes ago    Details
Delete
Undefined offset: 7    library/DBTech/xFShout/Model/Shout.php:50    6 minutes ago    Details
Delete
Undefined offset: 7    library/DBTech/xFShout/Model/Shout.php:50    6 minutes ago    Details
Delete
Undefined offset: 6    library/DBTech/xFShout/Model/Shout.php:50    8 minutes ago    Details
Delete
with :
Code:
ErrorException: Undefined offset: 7 - library/DBTech/xFShout/Model/Shout.php:50
Generated By: Habloud, 3 minutes ago
Stack Trace
#0 /home/habloud3/public_html/library/DBTech/xFShout/Model/Shout.php(50): XenForo_Application::handlePhpError(Array, Array)
#1 /home/habloud3/public_html/library/DBTech/xFShout/EventListener/FrontControllerPostView.php(56): DBTech_xFShout_Model_Shout->getEffectivePermissions(Object(XenForo_FrontController), '<!DOCTYPE html>...')
#2 /home/habloud3/public_html/library/XenForo/CodeEvent.php(54): DBTech_xFShout_EventListener_FrontControllerPostView::listen(Array, Array)
#3 /home/habloud3/public_html/library/XenForo/FrontController.php(170): XenForo_CodeEvent::fire('front_controlle...', Array)
#4 /home/habloud3/public_html/index.php(15): XenForo_FrontController->run()
#5 {main}
Request State
array(3) {
  ["url"] => string(24) "http://habloudforum.com/"
  ["_GET"] => array(0) {
  }
  ["_POST"] => array(0) {
  }
}
Is it this addon do you think that's causing this problem?
 
Top