• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.4 user can't register

#1
ErrorException: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class '' not found - library/XenForo/Model/UserField.php:314
Generated By: Unknown Account, 2 minutes ago
Stack Trace
#0 [internal function]: XenForo_Application::handlePhpError(2, 'call_user_func_...', '/home/clubcens/...', 314, Array)
#1 /home/clubcens/public_html/library/XenForo/Model/UserField.php(314): call_user_func_array(Array, Array)
#2 /home/clubcens/public_html/library/Waindigo/CustomFields/Extend/XenForo/Model/UserField.php(107): XenForo_Model_UserField->verifyUserFieldValue(Array, 'g', false)
#3 /home/clubcens/public_html/library/XenForo/DataWriter/User.php(417): Waindigo_CustomFields_Extend_XenForo_Model_UserField->verifyUserFieldValue(Array, 'g', false)
#4 /home/clubcens/public_html/library/Waindigo/CustomFields/Extend/XenForo/DataWriter/User.php(55): XenForo_DataWriter_User->setCustomFields(Array, Array)
#5 /home/clubcens/public_html/library/XenForo/ControllerPublic/Register.php(382): Waindigo_CustomFields_Extend_XenForo_DataWriter_User->setCustomFields(Array, Array)
#6 /home/clubcens/public_html/library/XenForo/FrontController.php(347): XenForo_ControllerPublic_Register->actionRegister()
#7 /home/clubcens/public_html/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#8 /home/clubcens/public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#9 {main}
Request State
array(3) {
["url"] => string(43) "http://www.clubcensus.com/register/register"
["_GET"] => array(0) {
}
["_POST"] => array(17) {
["username"] => string(0) ""
["35724b59b7a9f466dcf5e960c8ad7aae"] => string(5) "jacob"
["12c28c7ea7c291ae1fc5a7c8cd4ce4ae"] => string(15) "jacbo@gmail.com"
["87cd4d2ffd978e4a57d9c0e8f9fba67d"] => string(0) ""
["543e95eefaf92fadca1f82f3a210484b"] => string(0) ""
["dob_month"] => string(1) "1"
["dob_day"] => string(1) "1"
["dob_year"] => string(4) "1983"
["location"] => string(1) "g"
["9315715c11d2f4fb9cd8557ed2aad254"] => array(5) {
["rkfdrujpt0s"] => string(0) ""
["FACEBOOK"] => string(0) ""
["profile_type"] => string(9) "clubowner"
["twitter"] => string(0) ""
["referral"] => string(1) "g"
}
["custom_fields_shown"] => array(5) {
[0] => string(11) "rkfdrujpt0s"
[1] => string(8) "FACEBOOK"
[2] => string(12) "profile_type"
[3] => string(7) "twitter"
[4] => string(8) "referral"
}
["875caf286f2b763acfb1cdc896bd3142"] => string(19) "America/Los_Angeles"
["captcha_question_answer"] => string(1) "J"
["captcha_question_hash"] => string(40) "d4218b94f80bf4986379b3c02fb2c2d0ee7b5f11"
["agree"] => string(1) "1"
["_xfToken"] => string(8) "********"
["reg_key"] => string(32) "b720a7fe3e2b1bfa30f5a2623a1dcc33"
}
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#2
I see an add-on listed there.

Try disabling add-ons and trying again.
Start with the one related to custom fields.