1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

URGENT

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by tekgirl, May 20, 2012.

  1. tekgirl

    tekgirl Active Member

    Please tell me how to stop the email users from working...it is sending spam to all my users...

    thanks
     
  2. trilogy33

    trilogy33 Well-Known Member

    Jake Bunce likes this.
  3. tekgirl

    tekgirl Active Member

    Thanks!!! I sent an email to all my users and one bad email address caused 400 of the same email to go to every user...what's up with that?
     
  4. trilogy33

    trilogy33 Well-Known Member

    ^ :eek:
    Way too early in the morning for me to contemplate that.
    ^ or type that out...lol
     
  5. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Was it a mailing list perhaps? Otherwise there shouldn't be any duplication unless something is funny about your mail server.
     
  6. tekgirl

    tekgirl Active Member

    Thanks...I will ask again tomorrow ;)
     
  7. tekgirl

    tekgirl Active Member

    Jake, I just sent an email to my users...it was not a list, per se...I used the forum Email Users...I started getting hundreds of emails letting me know there was a bad email address, but my users just kept getting the same email over and over...looks like that one bad email address caused some kind of loop...I deleted the user and all the emails stopped...but my users are not exactly thrilled :(
     
  8. tekgirl

    tekgirl Active Member

    Ok, so I am really hearing it from my users and need to figure out what went wrong. At this point, I cannot use the forum to email all my users...I can email a few but that is it. I have lost members over this debacle!!!

    Thanks
     
  9. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

Share This Page