Upgrade from XenForo 1.0.0 Beta 4 -> 1.0.2 - 500 Internal Eroor

sparhawk

Member
Hello!

Yesterday I wrote about problem with upgrading, new FTP client solve this problem, but now I've got second one.

Upgrading comes ok and all finished, and the main page works fine, but second pages are crashed with 500 Internal Error.

All information in data base safe and clear, but can't go to the inside of forums.

http://forums.4gamers.ru/ - that's ok
http://forums.4gamers.ru/forums/dead-space-2.905/ - that's not ok

The mode rewrite text in .htaccess:
RewriteEngine On
RewriteRule ^topic([0123456789]+).html$ ../4.php?tid=$1 [NC,L]
RewriteRule ^forum([0123456789]+).html$ ../5.php?fid=$1 [NC,L]

#<IfModule mod_rewrite.c>
#RewriteEngine On
#
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
RewriteRule ^.*$ - [NC,L]
RewriteRule ^(data|js|styles|install) - [NC,L]
RewriteRule ^.*$ ../index.php [NC,L]
 

Kier

XenForo developer
Staff member
Can you find the corresponding errors from the Apache error log and post them here?
 

sparhawk

Member
[Wed Jun 29 15:25:38 2011] [error] [client 67.195.112.186] Request exceeded the limit of 10 internal redirects due to probable configuration error. Use 'Lim$
[Wed Jun 29 15:26:25 2011] [error] [client 109.226.117.74] Request exceeded the limit of 10 internal redirects due to probable configuration error. Use 'Lim$
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
Try removing those additional rewrite rules before the XenForo rules and see if the problem is still apparent.
 

sparhawk

Member
ок, disabling this function and standalone domain inside server solved this problem, thanx.
One more question how to enable fb-options and authorization ?
 

sparhawk

Member
Ok, solve it, the problem was in mod_rewrite.
And one more problem, can't see agreement checkbox in registration.
I think this related to my old templates?
 

Attachments

sparhawk

Member
from templates:
<dl class="ctrlUnit submitUnit">
<dt></dt>
<dd>
<xen:if is="{$tosUrl}">
<ul>
<li>
{xen:phrase i_agree_to_terms_and_rules, 'checkbox=<input type="checkbox" name="agree" value="1" id="ctrl_agree" class="Disabler" />', 'terms_attributes=href="{$tosUrl}" target="_blank"'}
<ul id="ctrl_agree_Disabler">
<li><input type="submit" value="{xen:phrase sign_up}" accesskey="s" class="button primary" /></li>
</ul>
</li>
</ul>
<xen:else />
<input type="submit" value="{xen:phrase sign_up}" accesskey="s" class="button primary" />
</xen:if>
</dd>
 

sparhawk

Member
ок, finally I solve it, the problem was in language-pack, it seems that registration works again and upgrade solve the main bug too. Thank you, guys!
 
Top