UI.X

UI.X [Paid] 1.5.22.0

No permission to buy ($30.00)

Gazhyde

Well-known member
Just had my forum updated to 1.5.14, and updated the UI.X add on to 1.1.2, then downloaded the latest templates. The responsive menu has broken, getting this on iPhone & iPad and also on reducing the size of the window in Chrome?

Any thoughts - appreciate it's early on a Sunday morning though ;) ?

View attachment 154812
@MattW fixed it, some of the the settings didn't push through to the child templates. Seems all good now....
 

Jake B.

Well-known member
Just had my forum updated to 1.5.14, and updated the UI.X add on to 1.1.2, then downloaded the latest templates. The responsive menu has broken, getting this on iPhone & iPad and also on reducing the size of the window in Chrome?

Any thoughts - appreciate it's early on a Sunday morning though ;) ?

View attachment 154812
Do you have any outdated templates? Looks like something didn’t merge correctly

Nevermind, didn't see your other reply :p
 
Last edited:

dougdirac

Active member
Anyone running php 7.1? I have a bunch of errors in 7.1 that I don't get in 7.0. There errors are apparently do to the theme.

Template Errors: PAGE_CONTAINER
  1. A non-numeric value encountered in library/XenForo/Template/Abstract.php(265) : eval()'d code, line 517:
    516: $uix_fixedNavigationHeight_outer = '';
    517: $uix_fixedNavigationHeight_outer .= (XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_fixedNavigationHeight') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_fixedNavigation_style.border-top-width') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_fixedNavigation_style.border-bottom-width') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_fixedNavigation_style.padding-top') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_fixedNavigation_style.padding-bottom'));
    518: $__compilerVar7 .= '

  2. A non-numeric value encountered in library/XenForo/Template/Abstract.php(265) : eval()'d code, line 517:
    516: $uix_fixedNavigationHeight_outer = '';
    517: $uix_fixedNavigationHeight_outer .= (XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_fixedNavigationHeight') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_fixedNavigation_style.border-top-width') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_fixedNavigation_style.border-bottom-width') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_fixedNavigation_style.padding-top') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_fixedNavigation_style.padding-bottom'));
    518: $__compilerVar7 .= '

  3. A non-numeric value encountered in library/XenForo/Template/Abstract.php(265) : eval()'d code, line 522:
    521: $uix_tabLinksHeight_outer = '';
    522: $uix_tabLinksHeight_outer .= (XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_tabLinksHeight') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_tabLinks_style.padding-top') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_tabLinks_style.padding-bottom') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_tabLinks_style.border-bottom-width') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_tabLinks_style.border-top-width'));
    523: $__compilerVar7 .= '

  4. A non-numeric value encountered in library/XenForo/Template/Abstract.php(265) : eval()'d code, line 522:
    521: $uix_tabLinksHeight_outer = '';
    522: $uix_tabLinksHeight_outer .= (XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_tabLinksHeight') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_tabLinks_style.padding-top') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_tabLinks_style.padding-bottom') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_tabLinks_style.border-bottom-width') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_tabLinks_style.border-top-width'));
    523: $__compilerVar7 .= '

  5. A non-numeric value encountered in library/XenForo/Template/Abstract.php(265) : eval()'d code, line 526:
    525: $uix_tabLinksHeightSticky_outer = '';
    526: $uix_tabLinksHeightSticky_outer .= (XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_tabLinksHeightSticky') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_tabLinksSticky_style.padding-top') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_tabLinksSticky_style.padding-bottom') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_tabLinksSticky_style.border-bottom-width') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_tabLinksSticky_style.border-top-width'));
    527: $__compilerVar7 .= '

  6. A non-numeric value encountered in library/XenForo/Template/Abstract.php(265) : eval()'d code, line 526:
    525: $uix_tabLinksHeightSticky_outer = '';
    526: $uix_tabLinksHeightSticky_outer .= (XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_tabLinksHeightSticky') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_tabLinksSticky_style.padding-top') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_tabLinksSticky_style.padding-bottom') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_tabLinksSticky_style.border-bottom-width') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_tabLinksSticky_style.border-top-width'));
    527: $__compilerVar7 .= '

  7. A non-numeric value encountered in library/XenForo/Template/Abstract.php(265) : eval()'d code, line 531:
    530: $userBar_headerTabHeight_outer = '';
    531: $userBar_headerTabHeight_outer .= (XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_userBarHeight') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_userBar_style.border-top-width') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_userBar_style.border-bottom-width') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_userBar_style.padding-top') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_userBar_style.padding-bottom'));
    532: $__compilerVar7 .= '

  8. A non-numeric value encountered in library/XenForo/Template/Abstract.php(265) : eval()'d code, line 531:
    530: $userBar_headerTabHeight_outer = '';
    531: $userBar_headerTabHeight_outer .= (XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_userBarHeight') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_userBar_style.border-top-width') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_userBar_style.border-bottom-width') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_userBar_style.padding-top') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_userBar_style.padding-bottom'));
    532: $__compilerVar7 .= '

  9. A non-numeric value encountered in library/XenForo/Template/Abstract.php(265) : eval()'d code, line 535:
    534: $userBar_uix_fixedNavigationHeight_outer = '';
    535: $userBar_uix_fixedNavigationHeight_outer .= (XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_fixedUserBarHeight') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_fixedUserBar_style.border-top-width') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_fixedUserBar_style.border-bottom-width') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_fixedUserBar_style.padding-top') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_fixedUserBar_style.padding-bottom'));
    536: $__compilerVar7 .= '

  10. A non-numeric value encountered inlibrary/XenForo/Template/Abstract.php(265) : eval()'d code, line 535:
    534: $userBar_uix_fixedNavigationHeight_outer = '';
    535: $userBar_uix_fixedNavigationHeight_outer .= (XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_fixedUserBarHeight') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_fixedUserBar_style.border-top-width') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_fixedUserBar_style.border-bottom-width') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_fixedUserBar_style.padding-top') + XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('uix_fixedUserBar_style.padding-bottom'));
    536: $__compilerVar7 .= '
 
Last edited:

Jake B.

Well-known member
Anyone running php 7.1? I have a bunch of errors in 7.1 that I don't get in 7.0. There errors are apparently do to the theme.
Are you running the latest version of UI.X? If so can you create a ticket at themehouse.com so we can take a look? It should work fine on PHP 7.1
 
Last edited:

dougdirac

Active member
Are you running the latest version of UI.X? If so can you create a ticket at themehouse.com so we can take a look? It should work fine on PHP 7.1
I'm on UI.X 1.5.12 (1.1.1d) which is one or two versions back. Was it fixed since then? Thanks!
 

Mike Creuzer

Well-known member
I'm on UI.X 1.5.12 (1.1.1d) which is one or two versions back. Was it fixed since then? Thanks!
The issue you are experiencing was indeed fixed in 1.5.9.0 I believe, so it could be an outdated template. Feel free to create a ticket, post a way to edit the theme, and we'll get it fixed. :)
 

Nirjonadda

Well-known member
@Mike Creuzer @Jake B. Why I am getting Server Error Log about Call to undefined method XenForo_Model_Style::getAudentioStyles() ? Please let me know this fix.

Code:
Error Info
Error: Call to undefined method XenForo_Model_Style::getAudentioStyles() - library/Audentio/UIX/CronEntry/UpdateCheck.php:12
Generated By: Unknown Account, 7 minutes ago
Stack Trace

#0 /home/nadda/public_html/library/XenForo/Model/Cron.php(356): Audentio_UIX_CronEntry_UpdateCheck::styles(Array)
#1 /home/nadda/public_html/library/XenForo/Deferred/Cron.php(24): XenForo_Model_Cron->runEntry(Array)
#2 /home/nadda/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(295): XenForo_Deferred_Cron->execute(Array, Array, 100, '')
#3 /home/nadda/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(429): XenForo_Model_Deferred->runDeferred(Array, 100, '', false)
#4 /home/nadda/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(374): XenForo_Model_Deferred->_runInternal(Array, 100, '', false)
#5 /home/nadda/public_html/deferred.php(23): XenForo_Model_Deferred->run(false)
#6 {main}

Request State

array(3) {
  ["url"] => string(39) "/deferred.php"
  ["_GET"] => array(0) {
  }
  ["_POST"] => array(3) {
    ["_xfRequestUri"] => string(16) "/threads/148436/"
    ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
    ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
  }
}
 

Jake B.

Well-known member
@Mike Creuzer @Jake B. Why I am getting Server Error Log about Call to undefined method XenForo_Model_Style::getAudentioStyles() ? Please let me know this fix.

Code:
Error Info
Error: Call to undefined method XenForo_Model_Style::getAudentioStyles() - library/Audentio/UIX/CronEntry/UpdateCheck.php:12
Generated By: Unknown Account, 7 minutes ago
Stack Trace

#0 /home/nadda/public_html/library/XenForo/Model/Cron.php(356): Audentio_UIX_CronEntry_UpdateCheck::styles(Array)
#1 /home/nadda/public_html/library/XenForo/Deferred/Cron.php(24): XenForo_Model_Cron->runEntry(Array)
#2 /home/nadda/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(295): XenForo_Deferred_Cron->execute(Array, Array, 100, '')
#3 /home/nadda/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(429): XenForo_Model_Deferred->runDeferred(Array, 100, '', false)
#4 /home/nadda/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(374): XenForo_Model_Deferred->_runInternal(Array, 100, '', false)
#5 /home/nadda/public_html/deferred.php(23): XenForo_Model_Deferred->run(false)
#6 {main}

Request State

array(3) {
  ["url"] => string(39) "/deferred.php"
  ["_GET"] => array(0) {
  }
  ["_POST"] => array(3) {
    ["_xfRequestUri"] => string(16) "/threads/148436/"
    ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
    ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
  }
}
Looks like you have some missing files, try reuploading the files :)
 

ibrian

Well-known member
Does this have the option to set up the navbar not just on the left, but on the left for all threads/posts/pages?
 

ibrian

Well-known member
Hi there! Could you elaborate a bit more I'm not sure I understand
My apologies, I typed "navbar" when I meant "sidebar". :)

So, is it possible to retain the sidebar on the left-hand side for all threads/posts/pages with this template, please?
 

Mike Creuzer

Well-known member
My apologies, I typed "navbar" when I meant "sidebar". :)

So, is it possible to retain the sidebar on the left-hand side for all threads/posts/pages with this template, please?
Yes it is! You can even move the sidebar page to page so you can choose and customize.
 

FrankHeijden

New member
Hey, i tried centering the logo of my site, but its now half fighting with the navigationbar. Is there any possibility of moving the nav bar down?

Also, the centered version of my logo only applies to my homepage (using XenPorta) and not to the forums tab. In the forums tab its still assigned to the left side.
I added these lines to EXTRA.css:

CSS:
#logoBlock #logo
{
float: none;
text-align: center;
}
and this to the "[UI.X] logo" options in template properties.

Code:
Viewport Width for Centered Logo 100%
 

Dalton Prock

Well-known member
Hey, i tried centering the logo of my site, but its now half fighting with the navigationbar. Is there any possibility of moving the nav bar down?

Also, the centered version of my logo only applies to my homepage (using XenPorta) and not to the forums tab. In the forums tab its still assigned to the left side.
I added these lines to EXTRA.css:

CSS:
#logoBlock #logo
{
float: none;
text-align: center;
}
and this to the "[UI.X] logo" options in template properties.

Code:
Viewport Width for Centered Logo 100%
Sorry for the late reply, have you tried removing that CSS you added to EXTRA.css to see if it fixes your issue with it aligning only on one page? Since you've gone ahead and edited the "Viewport Width for Centered Logo". Also, edit the Header Tab Height which is located in the Header and Navigation menu as this will allow you to move the navigation bar down. Hope this fixes your issues, let us know if we can be of anymore help.
 

PAPPACLART

Active member
Hello there, we are working on a few themes for XenForo 2.0 including UI.X and hope for them to be released soon. Take a look at a few of our previews here: https://xenforo.com/community/threads/quick-look-at-ui-x-2.126555/

Oooh Thanks, looks awesome. I need this forum up in a month or so. I guess it is not worth me waiting as we have no dates for Xenforo 2.0 so I will probably run Xenforo 1.x and the current UI.X and migrate later. This will be the biggest forum yet I have had the pleasure to work with, current site has 20,000 hits a day. :)

Would like to congratulate you guys/gals, your themes, they are second to none. Keep it up :) Everyone needs your themes, they are that good!

I will wait impatiently :)
 

Dalton Prock

Well-known member
Oooh Thanks, looks awesome. I need this forum up in a month or so. I guess it is not worth me waiting as we have no dates for Xenforo 2.0 so I will probably run Xenforo 1.x and the current UI.X and migrate later. This will be the biggest forum yet I have had the pleasure to work with, current site has 20,000 hits a day. :)

Would like to congratulate you guys/gals, your themes, they are second to none. Keep it up :) Everyone needs your themes, they are that good!

I will wait impatiently :)
Thank you so much for your kind words! We are really excited about UI.X 2 and UI.X 2 Pro, check back here and on ThemeHouse for more updates! Congrats on your community as well, thanks again :)
 
Top