1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Twitter integration

Discussion in 'General XenForo Discussion and Feedback' started by EchoThruMe, May 21, 2012.

  1. EchoThruMe

    EchoThruMe Member

    I am attempting to integrate twitter log in so my users have the ability to log in with multiple social medias. I get the codes needed after creating the app but I get an error when attempting to log in. Anyone have a tip for me?
     
  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    I've just checked it out on your site.

    It says a Server Error has occurred.

    That should be logged in your Admin CP > Tools > Server Error Log. Hopefully with more details. Possibly with an error message from Twitter.
     
  3. EchoThruMe

    EchoThruMe Member

    Thank you. Looking into it now.
     
  4. Andrej

    Andrej Well-Known Member

  5. designergauravm

    designergauravm New Member

    There may be many errors. I think, you must go for server administration server checking & fix the problem.
     
  6. Antich

    Antich Member

    I use this and http://xenforo.com/community/resour...oogle-and-steam-in-sidebar-visitor-panel.651/ and I have the following error:
    Authentication failed

    With google integration I have another error:

    Error:redirect_uri_mismatch

    The redirect URI in the request: http://www.forosocial.net/index.php?register/google did not match a registered redirect URI

    Sorry for my bad english!
     

Share This Page