1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Trailing slashes on some links

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by Iestyn, Nov 30, 2010.

  1. Iestyn

    Iestyn Active Member

    I've got a small question, on some links like this following one, there is a trailing slash:


    Although on other links like this one, there is no trailing slash:


    I'm just wondering if there's an option in the admin cp to rectify this? I'm looking now and I haven't found anything yet, but knowing my luck I've probably missed it.

    Can someone point this out for me please?

    Kind Regards.
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    There's no setting for this and it's not wrong in XF's code.

    It's not generally significant, but with how we approach things, the lack of the slash indicates that we consider it to be a "file". In reality, it's what we would call an "action". The first level is more of a general structural thing, where the index "action" is implicit.
    Stormraven likes this.
  3. Iestyn

    Iestyn Active Member

    What way can I add the slashes on my own? I've not been messing around with it for long =]

    Thanks for the reply mike
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Without getting into thousands of edits, you really can't.
  5. Iestyn

    Iestyn Active Member

    Thats a bugger =P With your first reply, I understand what you mean, but I kind of think it's inconsistent =P But oh well =]
  6. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    I'm curious. Is there a particular reason you want to change the slashes? Or is it just URL aesthetics?
  7. Iestyn

    Iestyn Active Member

    I want to add the slashes to the end, as it's just consistency, looks odd without them, and I have OCD lol and everything has to be consistent and precise lol.

Share This Page