• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Fixed  The server did not respond in time. Please try again.

DroidHost

Well-known member
#1
when ever I try to Create new template I have this err :
The server did not respond in time. Please try again.

V:102
Localhost ... my Computer
 

DroidHost

Well-known member
#5
I use Xampp and have never had those issues.
Do you have a lot of styles installed?
no new XenForo installation ... !
I have it in the wamp so I have to test it in other app to confirm the problem !!
I increase the execution time but .... nothing :(
 

DroidHost

Well-known member
#6
I Found the problem ::
The template was :
PHP:
<xen: if is="{$myname} == 1"><a herf="www.google.com">Google</a></if>
And there were alot of xen template syntax err ...
After Make them right :
PHP:
<xen:if is="{$myname} == 1"><a herf="www.google.com">Google</a></xen:if>
the msg should give a correct hint ? right ?
 
R

ragtek

Guest
#7
Hm, i can confirm this!

Instead of getting a error message,
error2.PNG

it's running 2 minutes(my timeout time) and then i'm getting the timeout
error.PNG

It's because of <xen :if
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#8
Which template is that syntax error in?

I've created a few new templates on my localhost in 1.0.2 and haven't encountered the problem.

Your href is also incorrect, it's currently herf.
 

DroidHost

Well-known member
#11
Which template is that syntax error in?

I've created a few new templates on my localhost in 1.0.2 and haven't encountered the problem.

Your href is also incorrect, it's currently herf.
dont look at the HTML err, sorry about that ....

look to the xen template syntax
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#12
Relatively minor issue, but I'll move this to bugs. Not sure if we can easily prevent it though.
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#13
Looks like this was a bug in the parser generator. Rebuilding with the latest version seems to have sorted it. :)

It only happened when there was an error before doParse() was every called on the parser.