1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Unmaintained [TH] Threads in Overlays by ThemeHouse 1.0.0

Open specified threads in an overlay.

  1. Jon W

    Jon W Well-Known Member

    Waindigo submitted a new resource:

    Threads in Overlays by Waindigo - Open specified threads in an overlay.

    Read more about this resource...
     
    Mrallananas likes this.
  2. Matthew Hawley

    Matthew Hawley Well-Known Member

    Just curious...what exactly is this useful for?
     
  3. Jon W

    Jon W Well-Known Member

  4. dvsDave

    dvsDave Well-Known Member

    Just for clarification, does it open up a thread in an overlay when you click the normally formatted link to the thread? Or is there a way to specify the overlay only in certain use cases?
     
  5. Jon W

    Jon W Well-Known Member

    It will open as an overlay in every case.
     
  6. Jon W

    Jon W Well-Known Member

  7. Saimmi

    Saimmi Member

    @Waindigo

    Would it be possible to remove everything but the post content (user info, post date, "edit", "delete", "report", post number and "reply"; likes would probably be best left in) in an overlay with editing, or would it require an enhancement to this add-on itself?
     
  8. Jon W

    Jon W Well-Known Member

    Add the following to your EXTRA.CSS file:
    Code:
    .xenOverlay .messageMeta, .xenOverlay .messageUserInfo {
        display: none;
    }
    
    .xenOverlay .message .messageInfo {
        margin-left: 0;
    }
     
    Saimmi likes this.
  9. Saimmi

    Saimmi Member

    That worked perfectly, thank you!
     
    Jon W likes this.
  10. DRE

    DRE Well-Known Member

    Doesn't work on my site. I bet it has something to do with javascript or jquery used in this being out of date. It probably doesn't even work on fresh installations of Xenforo. *checks* Yep. Doesn't work on fresh installations of Xenforo.
     
  11. Jon W

    Jon W Well-Known Member

    Works fine for me on a fresh installation. Have you set the options in the Admin Control Panel?
     
  12. DRE

    DRE Well-Known Member

    Yes.
     
  13. Jon W

    Jon W Well-Known Member

    Can you show me?
     
  14. DRE

    DRE Well-Known Member

    nvm its working now. i got some weird lag going on.
     
  15. DRE

    DRE Well-Known Member

    Doesn't work on my site though. Must be interfering with another addon. Uninstalling for now. Don't need it.
     
  16. DRE

    DRE Well-Known Member

    I'm using it now. This looks retarded due to me using Jake Bunce Big and Tall Avatars addon. Hmm. I will have to resize the avatars in this addon some how.
     
  17. Jon W

    Jon W Well-Known Member

  18. Degrinch

    Degrinch Active Member

    Would Cache maybe have something to do with it... just a thought.
     
  19. Jon W

    Jon W Well-Known Member

    What cache? Something to do with what?
     
  20. Degrinch

    Degrinch Active Member

    He mentioned that there was no change after installation, and then said that there was, I was implying that perhaps there was some issue with his browser cache.
     

Share This Page